پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ دی ۱۳۹۰، ۲۱:۰۳

یک مسئول سودانی:

آمریکا خواهان صلح و ثبات نیست

آمریکا خواهان صلح و ثبات نیست

رئیس حزب کنگره ملی حاکم سودان در واکنش به موافقت رئیس جمهوری آمریکا با لغو محدودیتهای فروش سلاح به سودان جنوبی، آن را اقدامی نسنجیده و تنش زا دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، "قطبی المهدی" گفت : تصمیم "باراک اوباما" در رفع ممنوعیت فروش سلاح به سودان جنوبی تاسف بار است.

وی افزود: این اقدام نسنجیده نشان داد که آمریکا به دنبال ثبات و صلح در منطقه نیست و این تصمیم با هدف مقابله با تبعات بحران اقتصادی این کشور است.

رئیس بخش سیاسی حزب کنگره ملی حاکم بر سودان اظهار داشت : آمریکا به جای تشویق روند  گفتگو و صلح در منطقه ترجیح داده است که سلاح به سودان جنوبی بفروشد.

شایان ذکر است کاخ سفید اعلام کرده است باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در فرمانی به هیلاری کلینتون وزیر خارجه با فروش سلاح و تجهیزات و خدمات نظامی به آفریقای جنوبی موافقت کرده است.

کد خبر 1504659

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha