عبدالرضا احسانی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آمادگی برای برگزاری هرچه با شکوه تر انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ستاد انتخابات شهرستان دزفول همانند سایر شهرستانها در زمان قانونی تشکیل و فعالیت خود را در زمینه پیش بینی تمهیدات لازم به منظور برگزاری انتخابات در محیطی سالم انجام داده است.
رئیس ستاد انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرستان دزفول تصریح کرد: در مجموع در شهرستان دزفول 288 شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده که از این تعداد 219 شعبه در شهر دزفول و بخش مرکزی، 20 شعبه در بخش سردشت، 27 شعبه در بخش شهیون و 22 شعبه در بخش چغامیش دزفول استقرار خواهد یافت.
وی عنوان کرد: در مجموع شعب اخذ رای تعداد 228 صندوق ثابت و تعداد 60 شعبه به صورت سیار است که از این تعداد 12 شعبه نیز برای مناطق سخت گذر توسط بالگرد ها به مناطق عشایری، روستاهای دور افتاده شهرستان دزفول انتقال خواهند یافت.
نظر شما