وي به هزينه هايي كه براي برگزاري همايش ها صرف مي شود اشاره كرد و گفت : ما بايد پاسخگوي اين هزينه ها باشيم و وقتي همايشي برگزار مي كنيم كه سخنراني هاي آن حتي تا درب وزارت كشور نيز برد ندارد نمي توانيم نمي توانيم پاسخ گوي صرف هزينه ها باشيم و نبايد بگذاريم همايش ها به محلي براي درد دل تبديل شود .
حكيمي پور گفت: در شوراي مركزي خانه احزاب بايد بررسي شود كه چرا جناح هاي عمده و مسئولان كشور درنشستها شركت نمي كنند ، انتظار اين است كه هم مسئولان و هم دبيران كل احزاب مطرح كشور در همايش ها حضور پيدا كنند و بايد اراده اي باشد تا تلاش هايي كه در خانه احزاب صورت مي گيرد به نتيجه برسد و اگر همايش با حضور احزاب تاثيرگذار دير برگزار شود مفيد تر از همايش هاي درد دلي است .
در ادامه دكتر نقوي از جامعه اسلامي فرهنگيان به سخنراني پرداخت و گفت: هر كس رئيس جمهور آينده مي شود بايد جمهوري اسلامي را متعادل كند و تقويت حوزه فرهنگ را كه حوزه خرد است در اولويت قرار دهد و ما درجامعه اسلامي فرهنگيان بر 4 تعريف مقام معظم رهبري از اصولگرايي معتقديم و با كانديداهاي مطرح انتخابات صحبت مي كنيم و خود را محدود به جناح و گروه خاصي نمي دانيم .
همچنين نماينده اي از حزب دفاع از ايثارگران و قانون اساسي كه به عدم ارائه وقت مشخص از سوي هيات رئيسه همايش به اين حزب اعتراض داشت ، گفت: فضاي سياسي كشور مدتهاست كه آرام آرام به تب انتخابات نزديك مي شود و هر روز كه نزديكتر مي شويم مردم به عنوان بانيان اصلي انتخابات بيشتر در روند آن قرار مي گيرند .
حشمتيان دبيركل جمعيت مستقل ايران اسلامي نيز تصريح كرد : مسئولان مملكت ، خانه احزاب و بطوركلي احزاب را به حساب نمي آورند چون در دو همايش گذشته تقاضا كرديم كه شوراي نگهبان واژه رجال سياسي را معنا كند اما اين شورا اصلا ارزشي براي اظهارات ما قائل نشد .
وي درتشريح مواضع اين حزب گفت : برنامه هاي يك كانديدا از نظر ما بايد در راستاي تحولات نوين در جامعه صورت گيرد و توسط رسانه ها اعلام شود و همچنين كانديداها بايد در خصوص مطالبات جوانان نظرات خود را اعلام كنند، درخصوص مبارزه با باندبازي و سياسي كاري و گروه هاي فشار برنامه داشته باشند.
در ادامه دهمين همايش فصلي خانه احزاب ايران، محتشمي دبيركل حزب آزادي با اشاره به اينكه حزب آزادي همراه با 20 تشكل و سازمان جبهه مردم ايران اسلامي را تشكيل داده كه به زودي اعلام موجوديت مي كند ، گفت : تاكيد ما بر برنامه محوري بجاي شخصيت محوري است و ما برآيند دوره هاي هاشمي و خاتمي را درغالب اصلاحات اساسي مي بينيم و هدف اصلي ما در اين جبهه اقدام ملي براي تشكيل دولت مردمي است .
همچنين دكترالهه كولايي به عنوان نماينده جبهه مشاركت ايران اسلامي نيزهدف از تشكيل خانه احزاب را حركت جامعه به سمت سازمان يافتگي دانست و گفت : ايجاد چنين تشكيلاتي از دستاوردهاي دولت خاتمي است .
وي اضافه كرد : حضور مردم سرمايه اصلي اين نظام است كه براي پيشبرد اهداف كشور درسطح داخلي و مقابله با فشارهاي بيروني همواره كارساز بوده است و اينكه ما اين امر را بپذيريم كه تحقق يك نظام مردمسالار جز بامتشكل ساختن مردم حاصل نخواهد شد ، بسيار مبارك است.
كولايي گفت : در برپايي انقلاب اسلامي يك عنصر تاثيرگذار وجود داشت كه آن هم نقش زنان بود اما سهم زنان از تلاش هايي كه در دوران انقلاب، جنگ، سازندگي و اصلاحات انجام دادندچه بود، امروز حتي شاهد هستيم كه حضور زنان به عنوان كانديدا درانتخابات رياست جمهوري اسلامي ايران لحاظ نمي شود و ما هنوز زن سفير و وزير نداريم و آنچه امروز از كشور ما به جهان و جامعه جهاني عرضه مي شود براساس شعارهاي ما نيست بلكه بر اساس عمل ماست .
نماينده جبهه مشاركت ايران اسلامي گفت :مهمترين كاركردي كه حزب دارد بيان خواسته هاي مردم هست كه بتواند پاسخگوي مطالبات عصاره ملت باشد .
وي ادامه داد كه يكي از مهمترين فرازها و نماد نمايش حضور مردم و پايه اقتداريك نظام سياسي عرصه انتخابات رياست جمهوري است و نيمي از مردم زنان هستند و 65 درصد جوانان هستند واحزاب بايد دربيان خواسته هاي اين گروهها پاسخگو باشند ، احزابي كه نتوانند خواسته هاي مردم را برآورده كنند ، موفق نيستند .
كولايي گفت :در انتخابات رياست جمهوري بايد تمهيداتي به مردم عرضه شود كه درمعرفي برنامه كانديداها و افراد به آنها كمك كند و تامين امنيت ملي و مقابله با فشارهاي بيروني امروز تنها در گرو تحكيم و حضور حداكثري مردم در انتخابات است و اميدواريم تجربه انتخابات مجلس هفتم را نداشته باشيم .
همچنين مصطفي كواكبيان دبيركل حزب مردم سالاري در سخنراني خود در دهمين همايش فصلي خانه احزاب ايران بزرگترين چالشي را كه با آن مواجه هستيم ، عمق اجتماعي نداشتن انتخابات دانست و گفت: احزاب و رسانه ها مدام در محافل حزبي و سياسي خود به بحث و تبادل نظر مي پردازند اما مردم كار خود را مي كنند و الان كه حدود چهار و نيم ماه تا انتخابات زمان داريم هيچ تحركي براي آفريدن حماسه اي جديد در مردم ديده نمي شود .
وي اضافه كرد: ما بايد به مردم بباورانيم كه انتخابات در سرنوشت آنها موثر است و قرار است اوضاع و احوال آنها دگرگون شود و اين با تبليغات برخي رسانه ها و احزاب ما حاصل نمي شود بلكه بايد رسانه ملي نيز كمك كند .
كواكبيان گفت : يك جناح معتقد به گام سوم است يعني اينكه ما از قبل برنامه ريزي كرديم و قرار است بر مسند قدرت باشيم همانطور كه در گام اول و دوم بوديم و يك جريان افراطي اپوزيسيون هم مردم را مايوس مي كند و مي گويند كه مگر خاتمي با 22 ميليون راي چه كرد كه فرد ديگر كاري كند ، به هر حال بايد تبليغات ملي صورت گيرد تا بتوان نتيجه گرفت .
كواكبيان به نقش دستگاه هاي نظارتي اشاره كرد و گفت: دستگاه نظارتي ما مشخص نمي كند كه آيا همچنان بر تجربه مجلس هفتم استوار هستند يا راه جديدي را پي مي گيرد .
وي با انتقاد از عملكرد رسانه ملي (صداوسيما) گفت: چرا صداوسيما به بحث انتخابات دامن نمي زند و آيا ما با اين كار به مشاركت حداكثري كه خواسته مقام معظم رهبري است مي رسيم .
نظر شما