پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۰۷

حیاتی خبر داد:

اختصاص پنج هزار میلیارد ریال به طرح توسعه ماهشهر

اختصاص پنج هزار میلیارد ریال به طرح توسعه ماهشهر

ماهشهر - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان بندر ماهشهر از اختصاص پنج هزار میلیارد ریال اعتبار به طرح پنج ساله توسعه این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حیاتی صبح سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ماهشهر اظهار کرد: مبلغ پنج هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح پنج ساله توسعه شهرستان ماهشهر اختصاص یافته که تمام دستگاه ها و ادارات برنامه های خود را در این راستا به فرمانداری اعلام کنند.

وی تصریح کرد: مدیران دستگاه ها باید به گونه ای برنامه ریزی کنند تا اعتباری که به این موضوع اختصاص پیدا کرده به طور کامل جذب و صرف توسعه این شهرستان شود.

فرماندار شهرستان بندر ماهشهر در ادامه به سفر قریب الوقوع هیئت دولت در قالب دور چهارم سفرهای استانی به خوزستان و شهرستان ماهشهر اشاره کرد و گفت: تمام مدیران دستگاه های شهرستان ماهشهر باید به این موضوع نیز توجه داشته و برنامه ها و طرحهای خود را برای بررسی و تصویب توسط هیئت دولت، هر چه سریعتر ارائه کنند.

حیاتی با بیان اینکه دور چهارم سفر هیئت دولت به استان خوزستان به احتمال فراوان در هفته پایانی دی ماه یا اوائل بهمن ماه انجام خواهد شد از مدیران دستگاه ها و ادارات شهرستان بندر ماهشهر خواست در سریعترین زمان ممکن برنامه ها و طرحهای خود را به فرمانداری اعلام کنند.

وی در ادامه به در پیش بودن نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: انتخابات آینده یک حرکت ملی است که در حال صورت گرفتن است.

فرماندار شهرستان بندر ماهشهر تاکید کرد: تمام تلاش خود را به کار بسته ایم که این انتخابات به نحو احسن صورت بگیرد که در این راستا همه ادارات و دستگاه‌ها باید نهایت همکاری را داشته باشند.
کد خبر 1506262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha