پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ دی ۱۳۹۰، ۱۴:۴۶

توفیقیان مطرح کرد:

کهگیلویه و بویراحمد فاقد پایگاه ارزیابی برنامه های فرهنگی است

کهگیلویه و بویراحمد فاقد پایگاه ارزیابی برنامه های فرهنگی است

یاسوج - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان فاقد پایگاه تعیین طرح ها، اولویتها و ارزیابی برنامه های فرهنگی است.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن توفیقیان ظهر سه شنبه در کارگروه فرهنگی استان افزود: این مسئله تاکنون مشکلات عدیده ای را به وجود آورده و باعث می شود برنامه ریزیها بر مبنای نیازها و داشته ها انجام نشود.

وی بیان کرد: در صورت ایجاد و راه اندازی چنین پایگاهی درکهگیلویه و بویراحمد کمیت و کیفیت برنامه های فرهنگی اجرا شده در تمام نقاط استان وتاثیر آن بر افراد مختلف جامعه مورد بررسی قرار می گیرد.

مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: مقوله ارتقای شاخصهای فرهنگی جزء اولویتهای کاری و دغدغه های اصلی دولت است که دستگاههای فرهنگی استان باید در این خصوص اهتمام ورزند.

وی موازی کاری را یکی از مهمترین مشکلات دستگاههای فرهنگی استان عنوان کرد و بیان داشت: دستگاههای فرهنگی باید با همپوشانی و استفاده از ظرفیتهای همدیگر برای توسعه فرهنگی استان تلاش کنند.

این مسئول یادآورشد: این استان از ظرفیتهای بی شماری در حوزه فرهنگ و هنر برخوردار است که باید شناسایی و بالفعل شوند.

توفیقیان همچنین خواستار همکاری، مشارکت، تعامل و هماهنگی هرچه بیشتر دستگاههای مختلف اجرایی کهگیلویه و بویراحمد برای برگزاری مطلوب برنامه های فرهنگی در استان شد.

کد خبر 1506421

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha