پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ دی ۱۳۹۰، ۱۰:۳۸

بیانیه اهالی موسیقی برای خانه سینما منتشر شد

بیانیه اهالی موسیقی برای خانه سینما منتشر شد

خانه موسیقی طی بیانیه ای از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد خواسته است با شیوه ای فرهنگی و محبت آمیز مشکلات خانه سینما را حل و فصل کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، خانه موسیقی که خود به عنوان یکی از نهادهای مدنی اهالی موسیقی به شمار می رود و بعد از خانه سینما و در سال 1378 تاسیس شده است با انتشار بیانیه ای دیدگاه های این خانه را نسبت به مسائل پیش آمده روشن کرده است. متن بیانیه به این شرح است: 

سخن بر سر دفاع از جناح و جبهه ای و یا محکوم کردن طرف مقابل نیست؛ ما همه در یک سو قرار داریم؛ خانه سینما بدون هنرمندانش بی معناست و وزارت فرهنگ و ارشاد نیز بدون هنر و هنرمند بی معناتر و در نظام برخاسته از انقلاب فرهنگی همه مسئولند و برخورد با هنرمندان و اهالی فرهنگ باید بسیار هنرمندانه و مشفقانه صورت گیرد به گونه ای که بتوان آن را به عنوان الگو و نمونه ای برای همه حکومت ها و نظام های جهان به نمایش گذاشت.
 
خانه موسیقی ضمن ابرازتاسف و تاثر از وضعیت به وجود آمده برای نهاد خانه سینما اعلام می دارد که بدون قضاوت و داوری نسبت به مسائل حقوقی که قطعا در صلاحیت حقوقدانان و قوه قضائیه است ،نگران شان و جایگاه حقوقی هنرمندان و مهمتر از آن کیان فرهنگ و هنر ملی است و موکدا خواستار حفظ حرمت و حیثیت افراد حقیقی و حقوقی از سوی طرفین ماجرا است.
 
با توجه به صبغه و سابقه فرهنگی مسئولان محترم وزارت ارشاد از سویی و سابقه درخشان خانه سینما و اعضای فرهنگی و موثر آن که هر یک نقش بسزایی در اعتلای فرهنگ و هنر ایران بویژه در حوزه سینمای ملی و دینی داشته اند تنازع و برخوردهای اینچنینی دور از انتظار هر ایرانی فرهنگدوست بوده و به هیچ وجه در شان دستگاه فرهنگی کشور نیست.
 
 
خانه موسیقی در پایان از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتطار دارد به منظور تحکیم نهادهای مدنی و فرهنگی که به نوعی با حمایت های خود در این چند دهه رشد و پرورش آنها را شاهد بوده است از در مهر و محبت وارد شده و با شیوه های فرهنگی نسبت به حل و فصل قانونی و با نیت نزدیکی دل ها در این شرایط حساس اقدام نماید.
کد خبر 1507021

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha