پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۰۳

باغات ارومیه شناسنامه دار می شوند

باغات ارومیه شناسنامه دار می شوند

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری ارومیه از تهیه شناسنامه برای باغات شهر ارومیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مناف زاده عنوان کرد: تهیه شناسنامه با هدف حفظ و گسترش فضای سبز و جلوگیری از قطع بی رویه درختان بوده و نیز محلهایی که به تشخیص شورای اسلامی شهر، باغ شناخته شوند در محدوده و حریم شهرها اجرا می شود.

وی، تعداد کل روستاهای حوزه استحفاظی ارومیه را 101 روستا اعلام کرد و افزود: مساحت باغات برداشت شده در این روستاها هفت هزار و 940 هکتار است.

مناف زاده اظهار داشت: در این راستا قطع بی رویه درختان جهت ساخت و ساز، بر اساس قانون قابل پیگیری و با متخلفان به شدت برخورد می شود.

مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری ارومیه ادامه داد: همچنین قطع درخت از طرف مالکین به نحوی باشد که باغی را از بین ببرد و از زمین آن به صورت تفکیک و خانه سازی استفاده کند همه زمین به نفع شهرداری ضبط می شود و به مصرف خدمات عمومی شهر و محرومین می رسد.

کد خبر 1507059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha