پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۲۶

نصوحی:

افزایش ظرفیت در فولادمبارکه هم راستا با توسعه زیست محیطی است

افزایش ظرفیت در فولادمبارکه هم راستا با توسعه زیست محیطی است

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدیر توسعه ناحیه فولادسازی فولادمبارکه گفت: به موازات افزایش ظرفیتها در فولادمبارکه مباحث مربوط به توسعه‌های تجهیزات زیست محیطی نیز به خوبی مد‌نظر قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج نصوحی اظهار داشت: به طور کلی اجرای پروژه‌های توسعه زیر سقف این ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولادمبارکه در دو فاز تعریف شد.

وی ادامه داد: در فاز نخست برنامه‌ریزی لازم برای رسیدن به ظرفیت تولید 5.4 میلیون تن فولاد مذاب در سال و در فاز دوم برای دست‌یابی به تولید 7.2 میلیون تن است.

مدیر توسعه ناحیه فولادسازی فولادمبارکه با اشاره به توجه ویژه فولادمبارکه به حفظ محیط زیست و مسئولیتهای اجتماعی این شرکت برای دستیابی به توسعه‌ پایدار، ادامه داد: به موازات افزایش ظرفیتها در فولادمبارکه، مباحث مربوط به توسعه‌های تجهیزات زیست محیطی نیز به خوبی مد‌نظر قرار گرفت.

وی افزود: در این راستا بهینه‌سازی کوره‌‌های سه، چهار، پنج و شش و ایجاد دو عدد کوره پاتیلی شش و پنج با پیشرفت 93.65درصدی و بهینه‌سازی سیستم‌های جمع‌آوری و تصفیه گرد و غبار با پیشرفت 97.13درصدی و ایجاد واحد گاز زداییRH-TOP PLANT  با پیشرفت 92.77درصدی و اصلاح ماشین دو که اوایل سال 89 راه‌اندازی شد مربوط به فاز نخست این پروژه بوده‌اند.

نصوحی تصریح کرد: در فاز نخست در بخش بهینه‌سازی کوره‌ها با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، کوره شماره پنج از خردادماه سال 90 برای افزایش ظرفیت و پاره‌ای از اقدامات اصلاحی متوقف و در مردادماه وارد مدار تولید شد.

وی اضافه کرد:‌ همچنین کوره شماره شش از تیرماه متوقف و پس از انجام فعالیتهای برنامه‌ریزی شده برای افزایش ظرفیت در شهریورماه وارد مدار تولید شد که تأثیر قابل توجهی در افزایش تولید داشت.

مدیر توسعه ناحیه فولادسازی فولادمبارکه به فاز دوم این پروژه‌ها اشاره کرد و بیان داشت: دراین فاز دو طرح بهینه‌سازی کوره‌های یک، دو، هفت و هشت با 17.18درصد پیشرفت و احداث ماشین ریخته‌گری شماره پنج و توسعه واحد 28 با 4.51درصد پیشرفت در حال پیگیری است.

کد خبر 1507528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha