به گزارش خبرنگار مهر،"ماری الکا پانگستو" در این زمینه گفت: این کمپین در اندونزی شکل گرفته و بعد از آنکه مشکلات صدور روادید مشترک برای ساکنین کشورهای غیر آسه آن و صدور روادید رایگان برای ساکنان آسه آن حل شد بطور کامل اجرایی می شود.
وی افزود: دولتهای 10 کشور عضو آسه آن اکنون مشغول اتمام و تأیید روادید جدید هستند و تنها منتظر تأیید کامبوج و میانمار هستیم.
پانگستو درادامه از توافق رهبران کشورهای جنوب شرق آسیا مبنی بر صدور روادید مشترک برای ساکنین غیر "آسه آن" و روادید رایگان برای ساکنین کشورهای آسه آن خبر داد.
وزرای گردشگری کشورهای عضو اتحادیه “آسه آن” از روز چهارشنبه نشست مشترک خود را برای گسترش همکاری های منطقه ای برای توسعه صنعت گردشگری در شهر مانادوی اندونزی آغاز کردند.
دراین نشست 2 روزه وزرای کشورهای عضو کشورهای آسه آن درباره روند اجرای برنامه های مشترک گردشگری در قالب برنامه استراتژیک توسعه گردشگری "آسه آن2015-2011" بحث و گفتگو می کنند.
نشست ATF 2012 که درسال1981 ازمالزی آغاز شد ، پس از 31 سال برگزاری مرتب سالیانه هم اکنون در اندونزی دایر است .
بر اساس آمار منتشر شده توسط دبیرخانه اتحادیه آسه آن میزان گردشگران خارجی وارد شده به کشورهای عضو این اتحادیه در سال 2010 به بیش از 73 میلیون گردشگر رسیده است.
میزان گردشگران ورودی به کشورهای عضو آسه آن در سال 2010 رشد خوبی داشته به طوری که در سالهای 2009 و 2008 رقم تقریبی 65 میلیون گردشگر تکرار شده است.
کشورهای مالزی، اندونزی، سنگاپور، تایلند، برونئی، ویتنام، فیلیپین، کامبوج، میانمار و لائوس، 10 کشور عضو اتحادیه جنوب شرق آسیا موسوم به آسه آن هستند.
نظر شما