پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۵۱

محمدی خبر داد:

صدور پروانه برای سفره خانه های سنتی در گناباد ممنوع شد

صدور پروانه برای سفره خانه های سنتی در گناباد ممنوع شد

گناباد - خبرگزاری مهر: معاون فرماندار گناباد از ممنوعیت صدور پروانه برای سفره خانه ها و چایخانه های سنتی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد محمدی در چهارمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گناباد اظهار داشت: اداره بازرگانی موظف است تا از صدورهر گونه پروانه سفره خانه و چایخانه سنتی ممانعت به عمل آورند و مجمع امور صنفی از ادامه فعالیت قهوه خانه هایی که بدون پروانه فعالیت و یا عرضه قلیان دارند، جلوگیری و برخورد قانونی کنند.

وی همچنین به شهرداری بیدخت دستور داد با همکاری معاونت بهداشتی در خصوص معضل رهاسازی فاضلاب در سطح شهر بیدخت با جدیت بیشتری عمل کنند.

محمدی تصریح کرد: بخشداران هماهنگی لازم را با دهیاران در خصوص جمع آوری و اتلاف سگ های ولگرد به عمل آورند و دهیاران نیز با همکاری و هماهنگی معاونت بهداشتی نسبت به پرداخت هزینه های آن اقدام کنند.

وی افزود: شهرداری گناباد با هماهنگی سایر دستگاه های ذیربط نسبت به تعیین مکان مناسبی جهت دفع فاضلاب هایی که توسط خودروها جمع آوری می شود طی مدت یک ماه آینده اقدام و نتیجه آن را در جلسه بعدی اعلام کنند.

محمدی بیان داشت: بخشداران مرکزی و کاخک با دهیاران روستاهایی که پاکبان ندارند مکاتبه تا نسبت به معرفی پاکبان روستا اقدام شود.

کد خبر 1508547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha