پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۵۵

حجت الاسلام موسوی هوایی:

بزرگترین سلاح هسته ای عالم ایمان است

بزرگترین سلاح هسته ای عالم ایمان است

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: بزرگترین سلاح هسته ای عالم سلاح ایمان است که امام خمینی(ره) از آن برخوردار بود و باعث شد که انقلاب اسلامی تحول بزرگی را در جامعه به وجود آورد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جواد موسوی هوایی پنجشنبه شب در مراسم اختتامیه برنامه بصیرت عاشورایی شهرستان طرقبه اظهار داشت: اطاعت، عبودیت و قرار گرفتن در مسیر خلقت هدف اصلی خلقت انسان است و این وجه تمایز بین انسان و حیوان است.

وی ادامه داد: در قرآن آمده است کسانی که از هواهای نفسانی خود پیروی کنند همانند چهارپایان و حتی پست تر هستند.

موسوی هوایی با اشاره به چرایی این موضوع از زبان امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه گفت: خداوند به حیوانات عقل نداد و پیامبر و امامی نیز برای آنان نفرستاد و براین اساس اگر گمراه هم باشند تقصیری ندارند، اما این انسان است که اگر عقل، آموزه های خدا، قرآن و سیره اهل بیت(ع) را کنار گذاشت به طور حتم سقوط خواهد کرد.

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه 5 حادثه بزرگ و سرنوشت ساز در عالم وجود دارد که باید در آن تامل شود، تصریح کرد: اولین حادثه بزرگ عالم که در همه موجودات تاثیر گذاشت، مسئله بعثت پیامبر، به وجود آمدن اسلام و نزول قرآن بود، که اگر قرآن نبود باب معرفت الله بسته بود و کسی نمی توانست حقایق عالم را درک کند.

وی ادامه داد: دومین حادثه سرنوشت ساز عالم که ادامه دهنده بعثت است، نصب ولی الله در روز غدیر است که متاسفانه تا کنون ابعاد غدیر به درستی شناخته نشده است.

موسوی هوایی با بیان اینکه در مسئله نصب ولی الله در غدیر باید شناختمان را بالا ببریم، افزود: پیامبر(ص) در خطبه غدیر فرمودند که حاضران این پیام را به غائبان تا روز قیامت برسانند.

وی با اشاره به دیگر حوادث عظیم عالم بیان داشت: سومین حادثه بزرگ قیام ثارالله در عاشورا بود، قیامی که در آن امام حسین(ع) اقدام به ادای تکلیف خود کرد.

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه عاشورا راز و رمزهای ناشناخته بسیاری دارد، تاکید کرد: انسان ها باید بیدارو با بصیرت و گوش به فرمان ولی زمان و ولی الهی خود باشند و ازعاشورا بصیرت بگیرند و راز و رمزهای آن را بشناسند.

موسوی هوایی ادامه داد: چهارمین حادثه که انرژی و هسته مرکزی آن برگرفته از حادثه های بعثت، غدیر و عاشوراست و خون تازه ای را در جان ها جاری کرد نهضت روح الله خمینی بود و قیام امام خمینی(ره) اسلام را زنده کرد.

وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران اسلام و دنیای تشییع را زنده و راه الهی را برای مردم دنیا باز کرد و با توجه به آماری که موجود است سالیانه بین 130 تا 140 هزار نفر در آمریکا مسلمان می شوند که دلیلی بر مدعای زنده کردن جهان به واسطه انقلاب اسلامی است.

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی کشور بیان داشت: پنجمین حادثه که این انقلاب زمینه آن را مهیا کرده است ظهور بقیه الله الاعظم حضرت مهدی(عج الله) است.

وی ادامه داد: اولین اقدام در مسیر این 5 حادثه شناخت ابعاد آن است و پس از آن عاشقی و دلدادگی و تطبیق زندگی با زندگی ائمه است و سپس نشر اسلام و انتقال نسل به نسل آن است.

کد خبر 1508585

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha