پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۰۹

آیت الله فاضلیان:

ملت ایران راه پیشرفت را با اراده پولادین طی خواهد کرد

ملت ایران راه پیشرفت را با اراده پولادین طی خواهد کرد

همدان - خبرگزاری مهر: امام جمعه ملایر گفت: ملت ایران راه پیشرفت و اقتدار را با قوت و اراده پولادین طی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدرضا فاضلیان در آیین نماز عبادی سیاسی جمعه ملایر اظهار داشت: ملت ایران روز به روز مستحکم تر، مصمم تر و جدی تر از همیشه قدم برمی دارند.

وی با بیان اینکه ترور دانشمند هسته ای ایران نشان دهنده به بن بست رسیدن استکبار جهانی است، گفت: جوانان ایران اسلامی همواره برای اقتدار و انسجام نظام جمهوری اسلامی و در راه حفظ اسلام قدم بر می دارند.

آیت الله فاضلیان با تاکید بر اینکه خونهای پاکی که ریخته می شود روز به روز به روند پیشرفت علمی کشور می افزاید، عنوان کرد: استکبار باید بداند که ملت ایران راه پیشرفت و اقتدار را با قوت و اراده پولادین طی خواهد کرد.

امام جمعه ملایر همچنین به برگزاری باشکوه آیین اربعین حسینی تاکید کرد و اظهار داشت: اربعین حسینی حافظ دین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

امام جمعه ملایر خواستار برگزاری مراسم باشکوه در اربعین حسینی شد و گفت: اربعین وسیله‌ای برای نجات گمراهان بوده و در فرهنگ شیعه از جایگاه بلندی برخوردار است.

آیت الله فاضلیان عنوان کرد: اعتقاد به اربعین حسینی زمانی ثابت می‌شود که شیعیان آن پابرهنه از شهرهای اطراف کربلا به سمت حرم امام حسین (ع) حرکت می‌کنند.

کد خبر 1508671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha