پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ دی ۱۳۹۰، ۲۰:۲۲

تحولات مهم افغانستان/

واگذاری مسئولیت امنیت شهر غزنی/ واکنشها به اقدام شنیع نظامیان آمریکایی

واگذاری مسئولیت امنیت شهر غزنی/ واکنشها به اقدام شنیع نظامیان آمریکایی

واگذاری مسئولیت تامین امنیت شهر غزنی به نیروهای افغانی و واکنش وزیر امور خارجه آمریکا و همتای انگلیسی و پنتاگون به اقدام شرم آور و غیر انسانی نظامیان آمریکایی در افغانستان از جمله تحولات مهم این کشور به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، مسئولیت تامین امنیت شهر غزنی با حضور مقامات افغانی از نظامیان خارجی به نیروهای افغانی واگذار شد.

"اشرف غنی احمدزی" رئیس کمیسیون واگذاری مسئولیتهای امنیتی در این مراسم با اشاره به همکاری مردم غزنی با نیروهای امنیتی و واگذاری مسئولیت تمام امنیت ولایتهای افغانستان به نیروهای افغانی گفت : نظامیان خارجی باید نیروهای امنیتی افغانستان را مجهز کنند تا بتوانند امنیت ولایت غزنی را تامین کنند.

همچنین سازمان ملل متحد اعلام کرد به دلیل از بین رفتن بوته های خشخاش در سال 2010 درآمد حاصل از تولید تریاک در افغانستان در سال 2011 با 133 درصد افزایش به 1.4 میلیارد دلار رسید که این رقم معادل یک دهم تولید ناخالص دولت افغانستان است.

"یوری فدوتوف" مدیر دفتر سازمان ملل متحد در وین گفت : تولید تریاک به عنوان یک منبع مالی خوب برای شبه نظامیان در نظرگرفته می شود که با استفاده از آن می توان تسلیحات بیشتری را خریداری کرد.

از سوی دیگر، در پی افشای نوار ویدئویی بی احترامی به اجساد افغانی توسط چهار تفنگدار دریایی، "هیلای کلینتون" وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی فریبکارانه با ابراز تاسف در این باره، اینگونه رفتارها را به دور از ارزشهایی خواند که از سوی نظامیان کشورش انتظار می رود.

"ویلیام هیگ" وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به آغاز تحقیقات برای شناسایی نظامیان در این ویدئو گفت : اینگونه رفتارها سبب انزجار می شود و نباید دیگر تکرار شود.

پنتاگون نیز در تلاش برای کاهش خشم و انزجار افغانها از این اقدام شنیع نظامیان آمریکایی، آن را غیر قابل قبول توصیف کرد.

کد خبر 1508762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha