پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مرداد ۱۳۸۲، ۱۶:۱۰

مدير عامل برق شيراز در گفت و گو با " مهر " : هيچ مشكلي وجود ندارد

شيري چهارشنبه پرسپوليسي مي شود

شيري چهارشنبه پرسپوليسي مي شود

سريال پيوستن مهدي شيري به پرسپوليس روز چهار شنبه به پايان خواهد رسيد تا اين بازيكن پس از سه سال انتظار با اين تيم قرارداد امضاء كند.

خليل صالحي مدير عامل برق شيراز با تاييد اين خبر در گفت و گو با خبر گزاري " مهر " به آخرين وضعيت مهدي شيري اشاره كرد و گفت : ما كماكان منتظر مسوولان باشگاه پرسپوليس هستيم وتا آنجايي كه من اطلاع دارم قرار است روز چهارشنبه نماينده اين باشگاه به شيراز بيايد تا پس از عقد قرارداد رسمي رضايتنامه شيري را براي حضور در باشگاه پرسپوليس صادر كنيم.

صالحي در مورد خبر انتقال شيري به استقلال يا تيمي ديگر گفت : ما با مسوولان پرسپوليس به توافق نهايي رسيده ايم و هيچ مشكلي در اين مورد وجود ندارد. ممكن است اين انتقال كمي زمان ببرد اما مطمئن باشيد مهدي شيري فصل آينده را در پرسپوليس خواهد بود.

ضمن اينكه به خاطر صحبت هايي كه با مسوولان پرسپوليس انجام داديم من هيچ توجهي به ساير پيشنهادات نكردم و بدون شك شيري را به پرسپوليس خواهيم داد.

مدير عامل برق شيراز در پايان صحبت هايش گفت : من با آقاي غمخوار صحبت كردم و به توافق رسيديم كه روز 15 مرداد اولين قسط رضايتنامه شيري نقد شود تا مشكلي براي پيوستن او به پرسپوليس وجود نداشته باشد. روز چهار شنبه موعد قرار مااست و همانطور كه گفتم قرار است نماينده باشگاه پرسپوليس به شيراز بيايد تا كار را تمام كنيم.

 

کد خبر 15088

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha