به گزارش خبرنگار مهر، ناصر خسروی پیش از ظهر یکشنبه در همایش "تاثیر هوای پاک بر توسعه پایدار و منافع ملی" با بیان اینکه رعایت نکردن بهداشت می تواند در آلودگی هوا تاثیر داشته باشد اظهار داشت: وسایل نقلیه، کارخانه ها و... در آلوده کردن هوا تاثیر فراوانی دارند.
وی با اشاره به اینکه غلظت آلاینده به هر اندازه بیشتر باشد آلودگی هوا نیز بیشتر می شود، عنوان کرد: افراد مسن و کودکان از گروه هایی هستند که در معرض خطر آلودگی هوا هستند.
خسروی ادامه داد: 3،4 درصد مرگ به علت عوارض و بیماری های تنفسی و 1،4 درصد مرگ ها به علت بیماریهای قلبی و عروقی است.
وی تصریح کرد: کودکان و بزرگسالان به علت مواجه طولانی مدت در هوای آلوده در معرض خطر بیماری های تنفسی و قلبی قرار می گیرند و امید به زندگی آنها کاهش پیدا می کند.
خسروی اذعان داشت: به علت آلودگی بیش از حد هوا مرگ و میر در بین افراد افزایش پیدا کرده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه آلوده شدن هوا اثرات منفی زیادی به دنبال دارد، بیان داشت: افزایش مرگ و میر روزانه، بستری بیماران قلبی عروقی، افزایش مراجعه بیماران تنفسی به بیمارستان، محدودیت فعالیتها، افزایش داروهای قلبی عروقی، غیبت از سر کار،غیبت دانش آموز در مدرسه و... اثرات منفی آلودگی هواست.
خسروی افزود: به هر اندازه آلایندگی بیشتر باشد عوارض بیماریهای مختلف نیز بیشتر می شود.
وی اذعان داشت: عفونت حاد دستگاه تنفسی، آسم، سرطان ریه و مجاری تنفسی، بیماری قلبی و عروقی و حملات قلبی، عفونت دستگاه تنفسی فوقانی و...بیماری هایی است که ناشی از آلودگی هوا هستند که اگر هر نوع آلاینده ای وارد بدن شود، سیستم قلب و عروقی بدن را به خطر می اندازد.
خسروی تاکید کرد: زمانی که آلودگی هوا زیاد می شود افرادی که بیماری های قلبی و عروقی و کسانی که مشکل تنفسی دارند به هیچ عنوان از منزل خارج نشوند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: با ساماندهی صنایع، هوا پاک نیز حفظ خواهد شد.
نظر شما