به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی اکبر طاهائی در پایان سفر چهار روزه خود به همراه هیئت تجاری اقتصادی مازندران به سلیمانیه در جمع خبرنگاران گفت: جلال طالبانی و مسعود بارزانی پشتوانه محکمی برای توسعه و آبادانی این مرز و بوم هستند.
وی تأکید کرد: عراق و اقلیم کردستان آباد آرزوی ایران اسلامی است.
استاندار مازندران با بیان اینکه گام های بزرگی پس از انقلاب برای آبادان ایران برداشته شد، افزود: در زمینه دانش هسته ای نانو و سلولهای بنیادی به موفقیت های بسیار خوبی دست یافتیم.
طاهایی با بیان اینکه مازندران و استانهای شمالی کشور از جایگاه ویژه ای در ایران اسلامی برخوردارند، گفت: 90 درصد برنج کشور در سه استان شمالی ایران تولید می شود و در زمینه تولید گل های زینتی، ماهی، به خصوص ماهیان خاویاری و گندم هر 3 استان مازندران و گیلان و گلستان جایگاه ویژه ای در کشور دارند.
استاندار مازندران افزود: با توتجه به ظرفیت ها و توانمندیهای استانهای شمالی ایران، امیدواریم زمینه های فعالیت و توسعه روابط با اقلیم کردستان شرق بیشتر شود.
نظر شما