به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی تونهای با بیان اینکه با فرا رسیدن 25 دیماه فرصت ارسال اثر به طرح ملی وبلاگ نویسی بوی سیب به اتمام رسیده است، گفت: داوران از امروز کار خود را آغاز کردند تا نفرات برگزیده مشخص شوند.
وی افزود: امسال بیش از آن حدی که انتظار داشتیم در مسابقه وبلاگ نویسی بوی سیب شرکت کردند به این معنی که در ارسال اثر 30 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشتیم.
دبیر پنجمین طرح ملی وبلاگ نویسی بوی سیب تصریح کرد: حدود چهار هزار اثر با مشارکت 2 هزار و 800 نفر از علاقمندان به دبیرخانه طرح ملی بوی سیب ارسال شده است.
وی با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه در دهه فجر گفت: اختتامیه در شهر مقدس قم در جوار حرم کریمه اهل بیت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) در سالن همایشهای مرکز فقهی ائمه اطهار برگزار خواهد شد.
تونهای افزود: کمیتههای مختلف طرح ملی وبلاگ نویسی بوی سیب هم اکنون مشغول جمع بندی و تدارک هرچه بهتر برگزار شدن اختتامیه هستند و انشاالله شخصیتهای علمی و فرهنگی هم دعوت خواهند شد که در این مراسم شرکت و حضور فعال داشته باشند.
گفتنی است: در پنجمین دوره طرح ملی وبلاگ نویسی بوی سیب در بخش وبلاگ نوشته یکهزار و 326 اثر، در ریز نوشته 720 اثر، در وبلاگ هزار و 133 اثر، در پادکست 195 اثر و در بخش گرافیک نیز حدود 600 اثر برای دبیرخانه طرح ملی وبلاگ نویسی بوی سیب ارسال شده است و در بخش کتابخوانی این طرح حدود 50 هزار نفر مشارکت داشتند.

قم - خبرگزاری مهر: دبیر پنجمین طرح ملی وبلاگ نویسی بوی سیب با اعلام پایان مهلت ارسال آثار به این طرح ملی، از ارسال حدود چهار هزار اثر به مسابقه وبلاگ نویسی بوی سیب خبر داد.
کد خبر 1510090
نظر شما