پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ بهمن ۱۳۸۳، ۱۰:۰۱

مشاور امور بانوان سازمان تبليغات گلستان در گفت وگو با "مهر":

آموزش همسران روحانيون زمينه ايجاد نگرش نوين در تبليغ است

به منظور فراهم كردن شرايط مناسب براي زندگي و ايجاد نگرش نوين در خصوص مقوله تبليغ ، لازم ديديم همسران روحانيون نيز تحت آموزش هايي قرار گيرند تا از اين طريق علاوه بر آشنايي با رسالت همسران خود ، زمينه اي را فراهم شود تا آنها نيز بتوانند در مواقع لزوم پاسخگوي شبهات فرهنگي - مذهبي زنان اجتماع باشند .

طاهره صفريان مشاور امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي استان گلستان در گفت وگو با گروه دين و انديشه "مهر"، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت : بالغ بر80 روحاني طرح مستقر و هجرت در استان گلستان و روستاهاي آن فعال هستند كه به اتفاق خانواده در مناطق كاري خود ساكن شده اند .

مشاور امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي استان گلستان ، برآوردن نيازهاي فكري و روحي همسران ، جلوگيري از نفوذ شبهات به علت ضعف اطلاعات  و ناهماهنگي در بين روحانيون و همسران آنها را از نتايجي اعلام كرد كه پس از اين دوره آموزشي و رعايت موارد طرح شده  از طرف بانوان ، در سطح اجتماع مشهود خواهد بود .

وي با اشاره به اين كه براي بانوان ديپلمه و بالاتر از آن يك دوره آموزشي خاص و براي بانوان زير ديپلم نيز يك دوره ويژه در نظر گرفته شده است ، گفت : دوره اي كه اخيرا برگزار شده به بانوان ديپلمه و بالاتر اختصاص داشت كه براي نخستين بار در سطح كشور با حضور 356 نفر از بانوان برگزار شد .

صفريان كارگاه هاي آشنايي با ويژگي هاي تفكر ديني ، معرفي الگوهاي آموزشي مفاهيم ديني ، توجه به روانشناسي تربيت در كودكان و نوجوانان ، آشنايي با اصول مشاوره و راهنمايي ، آشنايي با احكام اسلامي و بحث هاي اخلاقي و اجتماعي را مواردي عنوان كرد كه طي دوره آموزشي دو روزه مطرح شده است .

مشاور امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي استان گلستان با يادآوري اين كه همسران روحانيون همواره از سوي افراد جامعه تحت نظر هستند ، گفت : جهت برخورد صحيح و برآوردن نياز فكري و روحي و همچنين درك مشكلات كاري روحانيون ، اين دوره برگزار شده كه در صورت بهره گيري مناسب ، همسران روحاني به خوبي مي توانند در شرايط خاص  همواره در كنار همسران خود بوده و در صورت لزوم پاسخگوي نيازهاي عمومي باشند .

وي با اشاره به استقبال خوبي كه از اين دوره شده است ، افزود : بانوان اصرار دارند كه كلاس ها به طور ماهانه بوده و حتي دوره هايي نيز براي فرزندان آنها طراحي شود .

مشاور امور بانوان سازمان تبليغات اسلامي استان گلستان گفت : 18 بهمن ماه ، دوره ديگري خواهيم داشت كه تفريحي - آموزشي  بوده و براي تمام بانوان زير ديپلم ، ديپلم و بالاتر خواهد بود .

نخستين دوره آموزشي همگامان سفيران دور ( ويژه همسران روحانيون مستقر و هجرت ) ، دهه سوم دي ماه ، طي دو روز درگرگان برگزار شد .

کد خبر 151072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha