پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ دی ۱۳۹۰، ۱۴:۵۵

حاجی بابایی:

یک میلیون و 100 هزار دانش آموز به پایه ششم می‌روند

یک میلیون و 100 هزار دانش آموز به پایه ششم می‌روند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود 30 هزار کلاس درس در پایه ششم نیاز به معلم و کلاس مستقل نیاز دارد، گفت: از یک میلیون و 100 هزار دانش آموزی که سال آینده باید به پایه ششم بروند 150 هزار نفرشان در مدارس غیردولتی درس می خوانند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی در حاشیه همایش هم اندیشی "هوشمند سازی مدارس استثنایی که پیش از ظهر دوشنبه در سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای مشفق برگزار شد، در پاسخ به پرسش مهر مبنی براینکه برای پایه ششم ابتدایی به چه تعداد نیرو نیاز دارید و قرار است از کدام محل تامین کنید، گفت: همزمان با تغییر نظام آموزشی 12 کارگروه تشکیل داده ایم که یکی از آنها مربوط به نیروی انسانی است که در آن برنامه ریزی می شود و در تمام استانها نیازهایمان اعم از فضای آموزشی، نیرو و... مشخص شده است.

حاجی بابایی تاکید کرد: درباره فضا و نیروی آموزشی هیچ مشکلی نداریم چرا که همه نیروها در اختیار ما هست و در همین فصل زمستان 60 هزار نیرو آموزش عمومی دوره ابتدایی می بینند و به همین میزان در فصل بهار دوره ویژه ششم ابتدایی را خواهند دید.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به هوشمندسازی مدارس گفت: ما حدود هزار مدرسه بزرگ استثنایی در کشور داریم که جزو الویتهای اول ما برای هوشمند سازی است زیرا دانش آموزان این مدارس نیازهای ویژه ای دارند و برای یادگیری و یاددهی نیاز به ابزارهای کمکی و کمک آموزشی دارند که بهترین آن فناوری است.

وی افزود: برنامه ما این است که همه این مدارس را هوشمند کنیم که امیدواریم طی امسال و سال آینده انجام شود چرا که براساس سند تحول بنیادین راهی جز تغییر در ابزارهای آموزشی نیست.

نوع نگاهمان به مدرسه‌سازی تغییر کرده است

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که برای بیش از 6 میلیون فضای تخریبی و 11 میلیون مترمربع فضای آموزشی نیاز به نوسازی چه برنامه ای دارید، گفت: امسال بیشترین ساخت و ساز را در بحث فضای آموزشی خواهیم داشت به طوریکه حدود چهار میلیون مترمربع را پیش بینی کرده ایم که در نوع خود بی نظیر است؛ هیچ وقت مدرسه سازی پایان نمی یابد چرا که هر روز نوع نگاه ما به مدرسه در حال تغییر است، زمانی مدرسه 6 کلاسه می ساختیم ولی امروز به مجتمع فکر می کنیم که سالن ورزشی، استخر، کتابخانه، پژوهشسرا، فضای سبز و ....دارد.

کوچک سازی صندوق ذخیره فرهنگیان

حاجی بابایی درباره مشکلات بوجود آمده در صندوق ذخیره فرهنگیان نیز اظهار کرد: در آنجا مشکل خاصی نداریم چرا که بدنبال مدیریت منابع رفته ایم و می خواهیم تصدی گری را کاهش دهیم و به سویی برویم که سرمایه گذاری ما به شکل حضور در بورس باشد و یک شرکت خیلی کوچک با افرادی محدود که تنها برای فرهنگیان مدیریت سرمایه انجام دهند و مانند بانک عمل کنند.

 اعتبارات آموزش و پرورش کلان است

وزیر آموزش و پرورش درباره بودجه آموزش و پرورش در سال آینده گفت: اعتبارات آموزش و پرورش کلان است و رایزنی هایی با معاونت راهبردی داریم تا بتوانیم اعتبارات قابل قبولی را جذب کنیم.

کد خبر 1510720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha