پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ دی ۱۳۹۰، ۱۶:۰۶

غلامی:

ایستگاههای جذب گردشگر در گلستان ایجاد می شود

ایستگاههای جذب گردشگر در گلستان ایجاد می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استانداری گلستان گفت: ایستگاههای جذب گردشگر و مسافر در ایام نوروز در استان ایجاد خواهد شد تا با راهنمایی و هدایت گردشگران، زمینه سفر مناسب در استان فراهم آید.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا غلامی بعد از ظهر دوشنبه در بازدید نظارتی از دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان گلستان گفت: نظر به نزدیک شدن به ایام نوروز، دفاتر خدمات مسافرتی استان باید در جذب تورهای داخلی و خارجی برنامه ریزی منسجم داشته و با راهکارهایی مناسب نسبت به شناسایی دفاتر قوی سطح کشور و کشورهای همسایه اقدام کرده و تورهای ورودی به استان را افزایش دهند.

وی افزود: دفاتر استان می توانند با افزایش تبلیغات و معرفی جذابیتهای گردشگری استان گلستان، فعالیتهای اجرایی خود را رونق بخشیده و شمار ورود گردشگران را به نگارستان ایران افزایش دهند.
 
غلامی به برپایی جشنواره ها و نمایشگاههای سوغات و صنایع دستی به عنوان جاذبه ای مناسب برای جذب گردشگر اشاره داشت و گفت: دفاتر استان می توانند با برنامه ریزی مناسب نسبت به جذب گردشگران در ایام برپایی این جشنواره ها و نمایشگاهها اقدام کنند.
 
وی اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی دقیق و هدفمند دفاتر خدمات مسافرتی استان در راستای جذب گردشگر ورودی به استان، صنعت گردشگری گلستان بیش از پیش رونق یافته و زمینه های درآمدزایی و اشتغالزایی مناسب در استان فراهم آید.
کد خبر 1510907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha