به گزارش خبرنگار مهر، جواد محمودی بعد از ظهر دوشنبه در جریان بازدید از طرحهای عمرانی پلدشت افزود: با اتمام مرحله نخست این طرح مرحله دوم احداث دایک خاکی به طول 2200 متر در ادامه ساحل رودخانه ارس احداث می شود.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی این طرح با اعتبار 60 میلیارد ریال به طول 2200 متر در ساحل رودخانه زنگبار و رودخانه مرزی ارس آغاز می شود.
محمودی از بهره برداری مرحله نخست احداث دایک خاکی پلدشت تا خرداد سال 91 خبر داد و افزود: عملیات اجرایی این طرح 10 درصد پیشرفت اجرایی دارد و تا خرداد سال آینده به بهره برداری می رسد.
به گفته معاون امور عمرانی استاندارآذربایجان غربی جلوگیری از خسارتهای احتمالی در زمان طغیان رودخانه ها و آبگرفتگی از مهمترین ویژگی اجرای این طرح است.
محمودی همچنین از آغاز طرح مطالعات حریم رودخانه ارس خبر داد و افزود بیان داشت: این طرح ملی به منظور تعیین محدوده حریم رودخانه ارس و بسترسازی ساحل رودخانه بطول 80 کیلومتر آغاز شده است.
در ادامه این سفر معاون عمرانی استاندار آذربایجان غربی از مجتمع اداری و مجتمع فرهنگی هنری شهر پلدشت و همچنین مجتمع 230 واحدی مسکن مهر پلدشت بازدید و مسائل و مشکلات پروژه ها را بررسی و دستورات لازم برای تسریع روند اجرای پروژه ها را به دستگاههای اجرایی داد.
نظر شما