پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ دی ۱۳۹۰، ۸:۵۸

همدانیان:

حوزه فرش زودبازده‌ترین صنعت است

حوزه فرش زودبازده‌ترین صنعت است

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه‌ریزی استاندار اصفهان گفت: در حوزه فرش می‌توان پایدارترین اشتغال، ارزان قیمت‌ترین و زودبازده‌ترین صنعت را داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا همدانیان اظهار داشت: 14درصد سهم صادرات فرش کشور به استان اصفهان تعلق دارد به طوریکه در 9ماهه نخست امسال حدود 35 میلیون دلار صادرات فرش داشته‌ایم.

معاون برنامه‌ریزی استاندای اصفهان با بیان اینکه در حوزه فرش می‌توان پایدارترین اشتغال، ارزان قیمت‌ترین و زودبازده‌ترین صنعت را داشت، افزود: باید هدف‌گذاری استان اصفهان بر اساس یک میلیون نفر بافنده و صادرات 300میلیون دلاری پایه‌گذاری شود.

در ادامه استاندار اصفهان نیز اظهار داشت: نقش فرش تنها در تولید یک کالا و محصول صنعتی خلاصه نمی‌شود بلکه به عنوان یک هنر به آن نگاه می‌شود و به زودی زمینه شکل‌گیری موزه فرش استان فراهم می‌شود.    

علیرضا ذاکراصفهانی افزود: برخی از مشکلات هنر و صنعت فرش مربوط به شرایط امروز است که یک نمونه آن تغییر نرخ ارز و دلار است و تبعاتی که این امر بر تولید و صادرات فرش دارد.

وی تصریح کرد: در گذشته صنعت فرش در زیر مجموعه برخی دستگاه‌ها قرار داشت ولی امروز در دولتهای نهم و دهم توجه ویژه‌ایی به این امر شده است.

استاندار اصفهان نمونه بارز این توجه را ایجاد مرکز ملی فرش عنوان کرد و ادامه داد: ایجاد این بسترهای نرم‌افزاری نشان از اهمیت یافتن این موضوع دارد.

وی گفت: تشکیل کارگروه تخصصی با حضور موثر و فعال در این عرصه بیشتر می‌تواند در رفع مشکلات و موانع کمک کند و البته این اقدام به این معنا نیست که دستگاه‌های اجرایی به موضوع فرش بی‌تفاوت باشند.

ذاکراصفهانی ادامه داد: برخی مشکلات می‌تواند در استان اصفهان حل شود و مشکلاتی نیز که جنبه ملی دارد از طریق دستگاه‌های کشوری پیگیری شود.

وی تاکید کرد: یکی از حلقه‌های زنجیر تولید و صادرات فرش، استفاده از زیرساختهای گردشگری استان است که متأسفانه تاکنون از آن به خوبی استفاده نشده است.

استاندار اصفهان برپایی نمایشگاه دکوراسیون فرش را در معرفی هنر و سبک فرش اصفهان بسیار موثر دانست و افزود: راه‌اندازی یک خط منظم پرواز هواپیماهای پهن پیکر را برای سهولت و افزایش صادرات فرش یک را یک امر ضروری دانست و بر پیگیری این موضوع تاکید کرد.

کد خبر 1511235

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha