۲۷ دی ۱۳۹۰، ۱۵:۴۹

محمدی در گفتگو با مهر:

مقالات علمی، کاربردی و متناسب با نیازهای داخلی باشد/ لزوم افزایش کیفیت مقالات

مقالات علمی، کاربردی و متناسب با نیازهای داخلی باشد/ لزوم افزایش کیفیت مقالات

رباط کریم - خبرگزاری مهر: مدیر گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند با اشاره به موفقیت‌های کشورمان از نظر تولید علم در منطقه و دنیا گفت: رشد مقالات علمی به تنهایی نمی‌تواند نشانه‌ رشد علمی یک کشور باشد بلکه ‌باید کیفیت مقالات نیز افزایش یابد.

نادر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مقالات ‌باید متناسب با نیازهای داخلی بوده و در کشور کاربرد داشته باشند به‌ عبارتی هرچند تولید علم یکی از نشانه‌ های پیشرفت علمی کشور بوده ولی استفاده از علم بسیار مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: افزایش کیفیت مقالات نشان دهنده رشد علمی دانشگاه‌ ها است، ‌در واقع این مسئله می‌تواند بیانگر رشد کشور به معنی عام آن نیز باشد.

مدیر امور هیئت علمی واحد پرند، افزایش ظرفیت کارشناسی ‌‌ارشد و دکتری، ارائه‌ بیش از دو مقاله از هریک از دانشجویان تحصیلات تکمیلی، به ویژه مقطع دکتری و رشد قابل توجه هزینه‌های پژوهشی در دانشگاه‌ها را از عوامل این رشد علمی دانست.

17 درصد تولید علم کل کشور سهم دانشگاه آزاد اسلامی

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی سهم بزرگی در گسترش آموزش عالی داشته است، افزود: سهم دانشگاه آزاد اسلامی در تولید علم با رشد قابل توجهی که در 10 سال اخیر داشته از دو درصد به حدود 17 درصد تولید علم کل کشور رسیده است.

محمدی اظهار داشت: با افزایش تولیدات علمی و رشد چشمگیر ‌سطح پژوهش و تحقیقات در این دانشگاه، این مجموعه به‌ عنوان یک بازوی توانمند برای آموزش عالی در کشور مطرح شده است.

وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن 400 واحد دانشگاهی و مرکز آموزشی، نقش موثر و چشمگیری در فعالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و رشد و توسعه علمی کشور دارد و به عنوان یک بال آموزش عالی کشور، خدمات ارزنده‌ای در گسترش آموزش عالی و همچنین تولید علم و کسب مقام‌های متعدد داخلی و بین‌المللی ارائه می دهد.

راهکارهای کسب موفقیت‌های علمی بیشتر در سطح جهان

مدیر گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد پرند به راهکارها و تدابیر بهتر برای کسب موفقیت‌های بیشتر در سطح جهان و قرارگرفتن ایران در بین چند کشور نخست دنیا از نظر علمی اشاره کرد و یادآور شد: رسیدن به موفقیت‌های علمی بیشتر در سطح جهان، تنها با وفاق، همدلی و هم ‌اندیشی عمومی و با دستان توانمند اساتید برجسته و پژوهشگران و دانشجویان آگاه حاصل می‌شود.

این مسئول اعلام کرد: در واقع تعامل و همراهی مسئولان و بهره‌ گیری آنها از رهنمودهای اساتید آگاه و توانمند می‌تواند این حرکت را تسریع کند.

محمدی ادامه داد: افزایش بودجه‌ پژوهشی دانشگاه‌ ها، ارتباط تنگاتنگ آنها با مراکز صنعتی و اقتصادی کشور، ارتقا کیفیت تولیدات علمی با رویکرد رفع نیازهای داخلی، رفع نیازهای مادی و معنوی اساتید متناسب با منزلت و شان استاد و بکارگیری دانشجویان کارشناسی‌ارشد به ویژه دکتری به صورت تمام ‌وقت از طریق پرداخت حقوق ماهیانه متناسب با فعالیت‌های پژوهشی آنها می ‌تواند از جمله راهکارهای رسیدن به این مهم باشد.

معیارها‌ی انتخاب اعضای هیئت علمی در دانشگاه ها

مدیر امور هیأت علمی واحد پرند، درخصوص معیارها‌ی انتخاب اعضای هیئت علمی در دانشگاه ها اظهار داشت: اعضای هیئت علمی باید دارای صلاحیت علمی متناسب با سطح و موضوع درسی، صلاحیت فکری، اخلاقی و اجتماعی ، فارغ‌التحصیل از دانشگاه‌ های معتبر ایران و خارج کشور، نظر مثبت گروه آموزشی مربوط، توانایی و سابقه تدریس (کیفیت و کمیت تدریس) و سوابق تحقیقاتی و پژوهشی باشند.

دانشگاه پرند به واحد بین‌المللی با کیفیت بالا تبدیل می شود

وی با توجه به دورنمای واحد متبوع خود عنوان کرد: این واحد به دلیل مجاورت با فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و نزدیکی به تهران، ایجاد بزرگترین نمایشگاه بین‌المللی، پروژه‌ متروی فرودگاه امام خمینی - پرند (در امتداد خط یک متروی تهران)، اجرای گسترده‌ طرح مسکن مهر که پیش‌بینی می‌شود با اجرای این طرح، پرند در آینده‌ای نزدیک به شهری بزرگ و پرجمعیت تبدیل شود و سایر امکانات موجود در شهر، دورنمای بسیار درخشانی خواهد داشت و در آینده‌ای نزدیک به یک واحد بین‌المللی بسیار بزرگ و با کیفیت بالا تبدیل خواهد شد.

کد خبر 1511689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha