پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۸ دی ۱۳۹۰، ۱۲:۲۶

جندقی در گفتگو با مهر:

جشنواره سلامت سمنان برگزار می شود

جشنواره سلامت سمنان برگزار می شود

سمنان-خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: دومین جشنواره فرهنگی هنری سلامت، فروردین ماه سال آینده برگزار خواهد شد.

جعفر جندقی در گفتگو با خبرنگار مهر، برگزاری این جشنواره را در چهار محور عنوان کرد و افزود: تغذیه سالم، تحرک بدنی، پیشگیری از اعتیاد، سیگار و رفتارهای پرخطر از جمله عوامل اصلی ایجاد خطر برای جمعیت تحت پوشش دانشگاه هستند که به عنوان محورهای این جشنواره هم در نظر گرفته شدند.

وی تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود را در قالب نقاشی، کاریکاتور، فیلم کوتاه و عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

جندقی فرصت ارسال آثار به این جشنوراه را آخر بهمن ماه ذکر کرد.

اولین جشنواره فرهنگی هنری سلامت سال گذشته برگزار شد و هزار و یک شرکت کننده با 1250 اثر در آن شرکت کردند.

کد خبر 1512222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha