پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ دی ۱۳۹۰، ۱۱:۵۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تشکیل کمیته داوران جشنوراه فیلم فجر در قوه قضائیه

تشکیل کمیته داوران جشنوراه فیلم فجر در قوه قضائیه

رئیس کمیته داوران فیلم و تئاتر فجر در بخش پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در جشنواره فیلم فجر از تشکیل بخش ویژه ای خبر داد که توسط داوران منتخب معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه بهترین فیلم و تئاتر معرفی می‌شوند.

منوچهر اکبرلو در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: برای نخستین بار معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با تعامل با مسئولان وزارت ارشاد و مسئولان جشنواره فیلم و تئاتر فجر بخش ویژه ای را در جشنواره امسال افزود که بر اساس آن هیئت داوران ویژه ای فیلمها و تئاترهای حاضر در جشنواره را با نگاه فرهنگسازی صحیح در جامعه و کاهش جرائم رصد می کند.

وی افزود: اعضای هیئت داورانی که از سوی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تعیین شده اند منوچهر اکبرلو، حمید باباوند، هادی مقدم دوست، محمد آخوندی و آقای شاکری هستند.

همچنین اعضای هیئت داوران در بخش تئاتر را آقایان منوچهر اکبرپور، مهرداد رایانی مخصوص و نریمان صیفی آزاد تشکیل می دهند.

رئیس کمیته داوران بخش فیلم و تئاتر در حوزه پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در جشنواره فیلم فجر گفت: منتخبان هیئت داوران قوه قضائیه در این جشنوراره بیش از 15 سکه جایزه می‌گیرند.

کد خبر 1512868

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha