پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ دی ۱۳۹۰، ۱۲:۴۵

اخبار کوتاه ورزشی فارس

اخبار کوتاه ورزشی فارس

شیراز - خبرگزاری مهر: حضور بدمینتون بازان استان فارس برای حضور در رقابت های انتخابی مسابقات بین المللی دهه فجر، دعوت پنج ورزشکار و یک مربی از فارس در اردوی تیم ملی جودو نوجوانان از جمله اخبار کوتاه ورزشی فارس است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات بدمینتون انتخابی برای حضور در رقابتهای بین المللی دهه مبارک فجر با حضور بدمینتون بازان استان فارس برگزار می شود.

پس از درخشش بدمینتون بازان استان فارس در رده های مختلف سنی و در دو بخش زنان و مردان از سوی فدراسیون بدمینتون، در بخش بانوان سیزده ورزشکار به رقابتهای انتخابی دعوت شدند که چهار نفر از دعوت شدگان به دلیل حضور در کلاسهای درسی نتوانستند در این رقابتها حضور یابند و از هفت ورزشکارمشترک شرکت کننده در این مسابقات سارا کیوان و پگاه کیوان به مرحله نهایی مسابقات انتخابی راه یافتند.

در بخش مردان محمد امین محمد جانی در رده سنی نوجوانان، مهدی حقیقی و رامتین رایان پور در رده جوانان و کسری اصولی در رده بزرگسالان به رقابتهای انتخابی مسابقات بین المللی دهه مبارک فجر دعوت شدند که بایستی رقابتهای خود را برگزار کنند.

دعوت پنج ورزشکار و یک مربی از فارس در اردوی تیم ملی جودو نوجوانان

نخستین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی جودو نوجوانان در حالی به میزبانی خراسان رضوی برگزار می شود که در بین نفرات دعوت شده پنج ورزشکار از استان فارس به همراه سرمربی تیم ملی در این اردو حضور دارند.

محمود جناب زاده از استان فارس به عنوان سرمربی تیم ملی نوجوانان ایران که تیم خود را مهیای حضور در رقابتهای آسیایی می کند 26 ورزشکار را از استانهای مختلف به این اردو دعوت کرده که در بین دعوت کنندگان علی حقانی تبار، محمد تقی پور، مجتبی ثابت قدم، علیرضا صفدار و نیما باقری از استان فارس دیده می شود.

این اردو از هشتم بهمن ماه در مجموعه ورزشی تختی خراسان رضوی برگزار می شود و به مدت هفت روز طول می کشد. 

کد خبر 1514041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha