پیام‌نما

بَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَٰئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَاب * * * به بندگانم مژده ده آنان که سخن را می‌شنوند و از بهترینش پیروی می‌کنند، اینانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. * * * بر ايشان بشارت بده اى رسول / كه لطف من افتد بر ايشان قبول

۳۰ دی ۱۳۹۰، ۱۳:۳۴

دومین نشست "هنر ایرانی اسلامی و هویت" برگزار می‌شود

دومین نشست "هنر ایرانی اسلامی و هویت" برگزار می‌شود

دومین نشست تخصصی از مجموعه نشستهای "هنر ایرانی اسلامی و هویت" روز چهارشنبه 5 بهمن در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست، دکتر حبیب الله آیت اللهی عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد، ضمن بررسی سیر هنر در ایران به تبیین هنر ایران و فرهنگ اسلامی و هنر ایرانی اسلامی و هویت می پردازد .

"هنر ایران و فرهنگ اسلامی" و "هنر ایرانی اسلامی و هویت" از محورهای اصلی این نشست عنوان شده اند که مباحث طرح شده حول این دو موضوع اساسی خواهند بود .

این نشست چهارشنبه 5 بهمن از ساعت 10 تا 12 در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات واقع در خیابان ولیعصر(عج)، پایین تر از میدان ولیعصر، خیابان دمشق شماره 9 برگزار و حضور برای عموم آزاد اعلام شده است .

کد خبر 1514091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha