پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۱۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

نگهداری 9 هزار کودک و نوجوان در مراکز دولتی و خصوصی

نگهداری 9 هزار کودک و نوجوان در مراکز دولتی و خصوصی

مدیرکل دفتر کودک و نوجوان سازمان بهزیستی از نگهداری حدود 9 هزار کودک و نوجوان تحت پوشش بهزیستی در مراکز دولتی و خصوصی این سازمان خبر داد و گفت: به ازای هر کودک در مراکز خصوصی 140 هزار تومان یارانه پرداخت می شود. .

حمید رضا الوند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر 381 مرکزغیر دولتی نگهداری کودکان و نوجوانان در سراسر کشور وجود دارد که 6 هزار و 700 کودک تحت پوشش سازمان بهزیستی در این مراکز نگهداری و از خدمات بهره مند می شوند.

وی با اشاره به اینکه 490 مرکز دولتی نگهداری کودکان نیز در استانهای مختلف فعال است ، تاکید کرد: بیش از دو هزار کودک تحت پوشش بهزیستی در مراکز دولتی سازمان نگهداری می شوند.
 
مدیر کل دفتر کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی در مورد یارانه مراکز خصوصی نیز گفت: در حال حاضر به ازای هر کودک 140 هزار تومان یارانه به مراکز خصوصی پرداخت می شود و این درحالی است که مبلغ یارانه در گذشته 100 هزار تومان بود.
 
وی به وجود 21 هزار و 500 کودک تحت پوشش سازمان بهزیستی اشاره کرد و اظهار داشت: 9 هزارنفر از این کودکان در خانه های کودک و نوجوان زندگی می کنند و 12 هزار و 500 کودک نیز به خانواده های جایگزین سپرده شده اند.
 
الوند در مورد هیئت امنایی شدن مراکز نگهداری کودکان نیز افزود: براساس بند 13 ماده 26 قانون اساسی ، مدیریت مراکز واجد شرایط به هیئت امنایی اداره می شود
کد خبر 1514566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha