به گزارش خبرنگار مهر، رحمت کوهساریان عصر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش افزود: با هدف پاسداشت فرهنگ ایرانی و اسلامی در بین مدارس و در راستای جلوگیری از تهاجم فرهنگی در بین دانش آموزان طرح پوشش هماهنگ در سال تحصیلی آینده در همه مدارس اجرا خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش آزادشهرگفت:در حال حاضر مدارس شهرستان آزادشهر در خصوص نوسازی، مقاومسازی و مسائل تربیتی پیشرفت قابل توجهی داشتهاند.
فاضل دهنوی فرماندار آزادشهر در این جلسه رسیدگی مستمر و کارآمد به امور آموزش و پرورش را از عوامل موثر در کسب رتبه نخست استانی شورای آموزش و پرورش این شهرستان در سال تحصیلی گذشته بیان کرد.
وی افزود: توجه به برنامه ریزی مدون و از پیش تعیین شده، پرداختن به مسائل تخصصی و ارائه مصوبات کاربردی و راهبردی از دیگر دلایل کسب رتبه اول توسط شورای آموزش و پرورش شهرستان آزادشهر بوده است.
وی گفت: امروز توسعه و پیشرفت ایران اسلامی حاصل تلاش معلمان و پرورش انسانهای مفید در کلاسهای درس است.
نظر شما