پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ بهمن ۱۳۹۰، ۸:۵۵

تا پایان سالجاری/

جلد دوم «فردوسی‌پژوهی» با 40 مقاله جهانی به چاپ می‌رسد

جلد دوم «فردوسی‌پژوهی» با 40 مقاله جهانی به چاپ می‌رسد

جلد دوم کتاب «فردوسی‌پژوهی» که در آن مقالاتی از فردوسی‌ و شاهنامه‌شناسان جهان آورده شده است، تا پایان سال منتشر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب که با همکاری بنیاد فردوسی و خانه کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می‌شود مجموعه‌ای از مقالات مختلف درباره فردوسی و شاهنامه است که مسئولیت گردآوری و ویرایش آنها را یاسر موحدفرد برعهده داشته است.

این کتاب در بیش از 700 صفحه مقالات شاهنامه‌پژوهانی از کشورهای ایران، قزاقستان، ازبکستان، تاجیکستان، افغانستان، آلمان، اتریش، بوسنی هرزگوین، آلبانی، سوئد و... را شامل می‌شود که این مقالات پیش از این هم در جایی منتشر نشده‌اند.

به گفته موحدفرد این مقالات بر اساس فراخوانی که سال گذشته منتشر شده بود، گردآوری شده‌اند که برخی از آنها به زبان‌های غیرفارسی بود که از آن  تعداد از مولفان این مقالات که به زبان فارسی تسلط داشتند خواسته شد نوشته های خود را به فارسی ترجمه کرده و برای چاپ در این کتاب آماده کنند.

در حال حاضر 40 مقاله از 45 شاهنامه‌پژوه از 10 کشور جهان در این کتاب آورده شده است که این اثر را به کتابی مرجع تبدیل می‌کند.

بنیاد فردوسی در نظر دارد پس از انتشار این کتاب، طی مراسمی همزمان با یکی از همایش‌های مرتبط با شاهنامه و فردوسی و با حضور شاهنامه‌پژوهان از این اثر رونمایی کند.

کد خبر 1515575

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha