پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۱۸

رکن آبادی :

صحبت از حمله به ایران مضحک است/ صالحی در آینده نزدیک به لبنان می رود

صحبت از حمله به ایران مضحک است/ صالحی در آینده نزدیک به لبنان می رود

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت با تاکید بر آمادگی ایران برای پاسخگویی به هرگونه تجاوزی تاکید کرد: صحبت از حمله به ایران خنده آور است و در واقع آنها به توافق با تهران فکر می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "غضنفر رکن آبادی" در گفتگو با روزنامه السفیر لبنان در واکنش به اظهارات اخیر رئیس جمهور فرانسه درباره گزینه نظامی علیه تهران، اظهار داشت: صحبت کردن از حمله به ایران خنده آور است.

وی افزود: البته ما آمادگی داریم هرگونه حمله ای را پاسخ دهیم اما فکر نمی کنم که وضعیت موجود در منطقه به آنها اجازه جنگ علیه ایران را بدهد.

رکن آبادی با اشاره به اینکه سخن از جنگ علیه ایران تنها جنگ روانی است، تاکید کرد: بالعکس آنها (غربیها) به توافق با ایران فکر می کنند.

سفیر ایران در بیروت با اشاره به روابط نزدیک ایران و لبنان تاکید کرد: سفر "علی اکبر صالحی" وزیرخارجه جمهوری اسلامی ایران به بیروت بسیار نزدیک است و بزودی انجام می شود.

کد خبر 1515705

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha