به گزارش خبرنگار مهر، آیت اله مصطفی علماء پیش از ظهر دوشنبه در دیدار با اصحاب رسانه استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت دهه فجر در تاریخ انقلاب اسلامی، گفت: باید دهه مبارک فجر را فرصتی مناسب برای بازبینی آرمانها و ارزشهای انقلاب و آرمانهای امام راحل دانست.
امام جمعه کرمانشاه تاکید کرد: در این دهه باید دستاوردهای چند ساله این انقلاب بررسی شود و برای مردم تبیین شود.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: ایران اسلامی در سطح جهان به جایگاهی رسیده است که در حال حاضر به یکی از کشورهای الگو در جهان کنونی تبدیل شده است و بسیاری از انقلابهای عصر کنونی از انقلاب ایران اسلامی سرچشمه و نشات می گیرند.
آیت الله علما با اشاره به دشمنی ها و تحریمهای دشمنان علیه ملت ایران اسلامی گفت: امروز تحریم ها علیه ایران نه تنها تنگنا نیست، بلکه به فرصتی برای پیشرفت های روزافزون و شگرف ایران اسلامی تبدیل شده است و در واقع این تحریمها برای ایران نوعی برکت است.
امام جمعه کرمانشاه تاکید کرد: اگر این تحریم ها نبود، امروز به فناوری صلح آمیز هسته ای دست پیدا نمی کردیم و موشک های با برد چند هزار کیلومتر نداشتیم.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به توانمندی فرزندان انقلاب در به دست آوردن هواپیمای جاسوسی آمریکا، افزود: این علم فرزندان ملت ایران اسلامی نشان دهنده توسعه و پیشرفت علمی در این کشور است.
آیت الله علما با اشاره به فتنه سال 88 و هوشیاری ملت ایران در این برهه از تاریخ، گفت: مردم ما همواره ثابت کرده اند که پشتیبان نظام و ولایت اند و در فتنه سال 1388 مردم با کمترین هزینه ممکن این فتنه را مدیریت و برای همیشه تاریخ خاموش کردند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تاکید کرد: انتخابات پیش رو از بسیاری جنبه های ملت و کشور حائز اهمیت است و باید مردم کسانی را به مجلس بفرستند که اصلح ترین افراد منطبق با معیارهای تعیین شده از سوی مقام معظم رهبری باشند.
آیت الله علما در پایان گفت: سفر رهبر انقلاب به استان کرمانشاه منبع و منشا خیر و برکات بیشماری برای استان و منطقه بوده و هست و امیدواریم که بتوانیم که در عملیاتی کردن خواسته ها و فرمایشات رهبری، موفق باشیم.
نظر شما