به گزارش خبرنگار مهر، مهدی محمودی قبل از ظهر دوشنبه در جلسه ماهیانه دهیاران کاشمر با بیان اینکه دهیاران در هزینه اعتبارات دقت کنند، گفت: دهیاران در روستاها نماینده تام الاختیار بخشداری و فرمانداری هستند و باید با تدبیر درست و بجا درجهت آبادانی وعمران روستاها تلاش کنند.
وی با بیان اینکه فرصتی که برای خدمت دراختیار ما قرارگرفته است را باید مغتنم شمرد افزود: دهیاران به عنوان نماینده مادر روستاها باید در راستای ارائه طرحهای نو و متناسب با موقعیت هر روستا برنامه ریزی کنند و از روزمرگی وانجام طرح های سطحی که شاید مشکلی را از مردم حل نکند پرهیز شود.
سرپرست فرمانداری کاشمر تصریح کرد: باید در انجام کارها اولویت بندی و ضرورت اجرای طرح مدنظر قرارگیرد و طرح های ضروری که بیشتر به نفع مردم است در اولویت اجرا قرار گیرد و پیگیری اجرا و اتمام طرح های هادی روستایی و آسفالت معابر از جمله پروژه هایی است که باید در دستور کار دهیاران باشد.
محمودی بیان داشت: دهیاران باید اولین فرد در انعکاس مشکلات روستاها به مسئولین باشند و هماهنگی بخشداران از مسئول مربوطه برای حضور و پاسخگویی و رفع مشکلات در روستا دعوت شود.
وی با بیان اینکه در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی می باشیم گفت: باید بگونه ای برنامه ریزی شود تا جشنهای انقلاب بصورت باشکوه برگزار شود و با برگزاری جشنهای دهه فجر بستر را برای شاد کردن مردم فراهم کنید.
نظر شما