به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اکبریان در این رابطه اظهار داشت: در حال حاضر 3 تصفیه خانه فاضلاب در استان لرستان در مدار فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: این در حالیست که هم اکنون سالانه 32 میلیون مترمکعب فاضلاب توسط تاسیسات شرکت آبفای لرستان تصفیه و به چرخه طبیعت برای مصارف کشاورزی باز می گردد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان لرستان ابراز امیدواری کرد که با پیگیری های ویژه این شرکت و تخصیص اعتبارات لازم جمعیت تحت پوشش خدمات تصفیه فاضلاب در استان تا مرز 100درصد در همه امورات تابعه افزایش داد.
اکبریان یادآور شد: هم اکنون 99.7 درصد جمعیت شهری استان لرستان تحت پوشش خدمات آب شرب سالم و بهداشتی و 51.3 درصد جمعیت شهری استان تحت پوشش دفع بهداشتی و خدمات تصفیه فاضلاب قرار دارد.
وی تصریح کرد: اجرای شبکه های فاضلاب در سطح امورات تابعه و دفع بهداشتی فاضلاب خانگی یکی از ضرورت های جامعه در راستای رعایت بهداشت عمومی شهروندان است.
نظر شما