"حسین نجابت" در پاسخ به این پرسش که "مواضع غرب در قبال سوریه و بحرین چیست؟" گفت: کشورهای غربی در حوزه کلان سیاسی بازنده هستند و در قبال بیداری اسلامی از مواضع ابتدایی خود عقب نشینی کردند و کشورهای مذهبی و سکولار را به عنوان الگو قرار داده اند.
وی افزود: تمام دفاع غرب از ترکیه پذیرش یک جامعه دینی است، اما دین برای اداره جامعه را نمی پذیرد. کشورهای غربی اگر بتوانند تظاهرات معترضین را سرکوب کنند آن را به شدت سرکوب می کنند که نمونه آن را در شرق عربستان سعودی و بحرین مشاهده کردیم.
بحران یورو بحران یک نظام واحد در غرب است که تحرک اقتصادی آن برای پاسخگویی به نیازهایش کافی نیست و دلیل آن بیداری کشورها و توان علمی کشورهای دیگر است. |
نجابت تاکید کرد: اگر کنترل معترضین از دست کشورهای غربی خارج شود، این کشورها تلاش می کنند تا افکار خود را در حاکمیت جدید جای بیندازند اما شدت و ضعف آن از کشوری به کشوری دیگر تغییر می کند که نمونه آن را در تونس، مصر و لیبی نظاره گر بودیم.
رئیس کمیته پارلمانی دوستی ایران و انگلیس در رابطه با تحریم نفتی ایران از سوی اتحادیه اروپا و اختلافات موجود میان غربیها گفت: وضعیت اقتصادی غرب خوب نیست و اروپایی ها قدرت مانور زیادی را برای تحریم ایران ندارند و نمی توانند تصمیم قاطع بگیرند.
نجابت درباره آینده اقتصادی غرب و اینکه منطقه یورو از بحران مالی خارج می شود یا نه، گفت: بحران یورو بحران یک نظام واحد در غرب است که تحرک اقتصادی آن برای پاسخگویی به نیازهایش کافی نیست و دلیل آن بیداری کشورها و توان علمی کشورهای دیگر است.
وی تاکید کرد: کشورهای منطقه به کشورهای غربی اجازه نمی دهند که با قدرت فناوری و سرمایه خود کار کشورهای منطقه را به عنوان سفارش بپذیرند و از مزایای تولید استفاده کنند.
نجابت گفت: کشورهای اروپایی برای خروج از بحران مالی باید به راهکارهایی مجزا از راهکارهای سابق دست یابند تا بتوانند یورو را نجات دهند یا اینکه کشورهای منطقه به همان وضعیت قبلی بازگشته و همچون گذشته با کشورهای غربی رابطه داشته باشند که این مورد دوم بسیار دشوار است.
نظر شما