رضا لحمیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: نخستین مرکز رشد علمی و کاربردی کشور به زودی در مرکز علمی و کاربردی کیاکلای قائم شهر راه اندازی می شود.
وی افزود: دوره های کارشناسی ارشد در دانشگاه جامع علمی و کاربردی مازندران در سالجاری ایجاد می شود و رشته های آی تی و فناوری اطلاعات و ارتباطات در این دانشگاه ایجاد خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی مازندران با اشاره به اینکه رشته های کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه در استان راه اندازی می شود، تصریح کرد: قالب فارغ التحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی جذب بازار کار می شوند.
لحمیان با بیان اینکه هزار و 800 دانشجوی دانشگاه علمی و کاربردی در مرکز فولادین ذوب آمل به صورت عملی آموزش می بینند، یادآور شد: خط تولید کارخانجات را به خط تولید فعالیت های عملی دانشجویان تبدیل کردیم.
وی تعداد واحدهای دانشگاه جامع علمی و کابردی در استان را 37 مرکز نام برد و گفت: 25 هزار دانشجو در واحدهای دانشگاهی دانشگاه جامع علمی و کاربردی مازندران فعالیت می کنند.
بحران فقدان نیروی کارآمد در بخش صنعت
رضا خسروی، رئیس مرکز جامع علمی و کاربردی کیاکلا نیز با اشاره به اینکه اکنون با بحران فقدان نیروی کارآمد در بخش صنعت مواجه شدیم، افزود: دانشگاه نیروی استخدام کننده تربیت می کند و دانشگاه جامع علمی و کاربردی یک دانشگاه کارآفرینی است.
وی با بیان اینکه بر اساس بررسی های کارشناسی، 79 درصد دانش آموختگان علمی و کاربردی، جذب بازار کار شدند، اظهار داشت: 11 درصد در حال ادامه تحصیل بوده یا در خدمت سربازی به سر می برند.
نظر شما