پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۰۶

معصومی تأکید کرد؛

اعتقاد به ارزشهای دینی، تعیین‌کننده رفتار بازیگر ایرانی در پروژه‌های خارجی

اعتقاد به ارزشهای دینی، تعیین‌کننده رفتار بازیگر ایرانی در پروژه‌های خارجی

بازیگر سینما و تلویزیون ایران بر این باور است که رفتار بازیگران ایرانی در پروژه های خارجی بر اساس میزان اعتقاد آنها به ارزش های دینی شکل می گیرد.

پروانه معصومی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به هر صورت ما مسلمان هستیم و در یک جامعه اسلامی مانند دیگر مسلمانان جهان زندگی می کنیم. اگر قرار باشد حجاب را بالاجبار قبول کنیم قطعا در خارج از کشور آن را  کنار می گذاریم و هر جوری که دلمان بخواهد رفتار می کنیم.

وی افزود: اما شخصی که حقیقتا مسلمان باشد و بدون زور و اجبار و بر اساس اعتقاداتش حجاب بر سر کند، در خارج از کشور هم همین شرایط را رعایت کرده و در چهارچوب اسلامی و موازین آن حرکت می کند.

این بازیگر ادامه داد:بازیگری که برای حضور در پروژه ای در خارج از کشور حضور پیدا می کند بر اساس اعتقادات و اختیار خود انتخاب را انجام می دهد. او می تواند در فیلمی حضور یابد که با موازین جامعه اش هماهنگ باشد. در این صورت است که به راحتی به کشور خود باز می گردد.

وی در ادامه تاکید کرد:من خودم بازیگرانی را دیدم که وقتی برای کاری به خارج از کشور می روند بسیار تمایل دارند دوباره بازگردند. اما برخی از آنها نیز کارهایی انجام می دهند که دیگر روی بازگشت ندارند.

معصومی افزود: به عقیده من در ارتباط با حضور بازیگران در پروژه های خارجی نیاز به قانون نیست و این دین است که می تواند جوابگو باشد. کسی که موازین دین را قبول کند قطعا چنین مسائلی را هم رعایت می کند.

کد خبر 1517059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha