پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۱۴

قضا در 7 روز؛

احضار چند کاندیدای مجلس به دادسرا/ مجازات 372 دارنده ماهواره در خانه

احضار چند کاندیدای مجلس به دادسرا/ مجازات 372 دارنده ماهواره در خانه

احضار چند کاندیدای مجلس به دلیل تبلیغات زودتر از موعد، مجازات دارندگان ماهواره و واکنش دادگستری تهران به اظهارات اخیر وکیل جوانفکر در هفته قضایی که گذشت.

به گزارش خبرنگار مهر، سکوت دستگاه قضا در تحولات سیاسی، تخلفات انتخاباتی، شکایتهای مجلس، پرونده فساد مالی و صدها پرسش خبرنگاران در هفته جاری موجب شد تا رسانه های کشور صفحه قضایی و حقوقی خود را بیشتر با حاشیه نگاری و اخبار شهرستانها پر کنند.

دادستان عمومی: افزایش 31 درصدی کشف مواد مخدر در یزد

در هفته گذشته جمال قضاوتی، دادستان عمومی و انقلاب یزد اعلام کرد در 9 ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 46 در‌صد جرایم کاهش داشته ولی کشفیات مواد مخدر31 درصد افزایش داشته است.

احضار چند کاندیدای مجلس به دادسرا

جعفر بدری رئیس کل دادگستری استان لرستان از تشکیل و پیگیری چند پرونده در خصوص تحرکات نامزدهای انتخابات مجلس خبر داد و گفت: تخلفات انتخاباتی از سوی برخی از داوطلبان نمایندگی مجلس در استان صورت گرفته است که در این راستا قانون به ما اجازه احضار آنان را داده ولی در زمینه جلب و دستگیری این افراد، قانون این اجازه را به دستگاه قضایی نمی‌دهد.

واکنش دادگستری تهران در مورد اظهارات وکیل جوانفکر

روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان تهران در اطلاعیه ای اعلام کرد: متعاقب انتشار خبری در برخی سایتها مبنی بر اینکه آقای قهرمان شجاعی وکیل آقای جوانفکر به عنوان وکیل از دادگاه مطبوعات هیچ مهلتی را برای بررسی و بازخوانی پرونده درخواست نکرده است، بدینوسیله در جهت تنویر افکار عمومی به استحضار می‌رساند که حسب محتویات پرونده و درخواست مکتوب آقای قهرمان شجاعی وکیل آقای جوانفکر به شماره ثبت 579 مورخ 25 دی90 و مطابق با مفاد صورتجلسه تنظیمی شعبه 76 کیفری استان تهران (مضبوط در پرونده) مطلب اعلام شده، از اساس خلاف واقع بوده و تکذیب می‌شود.

مجازات 372 دارنده ماهواره در خانه

مهدی احمدی تجوید رئیس دادگستری ملایر اعلام کرد: در سال گذشته 245 نفر و در سال 88 کل افرادی که در بحث نگهداری و استفاده از تجهیزات ماهواره‌ای به مجازات رسیدند 112 نفر بودند. همچنین مقدرا زیادی هم کشف دیشهای ماهواره و مشروبات الکلی در خانه‌هایی که به عنوان محل فساد شناخته شده‌اند، داشته ایم.

رئیس دادگستری ملایر گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 372 نفر به اتهام استفاده از ماهواره محکوم شده‌اند.

وی با بیان اینکه مجازات استفاده از ماهواره چندان سنگین نیست، در عین حال اظهار کرد: ما نباید مهر قرمز سزای کیفری به شهروندان بزنیم.

دوئل وکلای خانه سینما و وزارت فرهنگ

فریدون جیرانی کارگردان و مجری برنامه تلویزیونی "هفت" گفت: اوایل هفته جاری ویژه برنامه‌ای با حضور وکلای خانه سینما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اقناع افکار عمومی و اهالی سینما درباره انحلال خانه سینما پخش می‌شود.

کد خبر 1517609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha