به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر رجبی گفت: بحث انتخابات و سلامت آن و برگزاری یک انتخابات پرشور باحضور گسترده آحاد جامعه و هم استانی های عزیز در راس اولویت های کمیته اطلاع رسانی قرار دارد. و تمام سعی ما برای بر گزاری با شکوه اولین انتخابات در استان نو پای البرز برای فرستادن 3 نماینده به مجلس شورای اسلامی از این استان خواهد بود.
وی افزود: قرار است تا از تمامی توان و ظرفیت های استان و کمیته اطلاع رسانی در چهار چوب قانونی استفاده شود و از کارگزاران مطمئن، کار بلد و آشنا که واقعا بی طرفانه در میدان عمل ظاهر می شوند در بحث نظارت و در بازرسی استفاده خواهد شد.
رجبی در ادامه کاندیداها را به سه دسته تائید صلاحیت شده، رد صلاحیت شده وعدم صلاحیت شده تقسیم کرد و گفت: نامزدهایی که شکایت دارند همچون مراحل قبلی تا تاریخ پنجم اسفندماه حق دارند تا شکایت خود را برای بررسی و رسیدگی به پرونده هایشان به هیئت های اجرایی تحویل دهند تا مورد بررسی مجددقرار گیرند.
رجبی عنوان کرد: روابط عمومی ها، اصحاب رسانه و مطبوعات می توان بیشترین تاثیر را در برگزاری انتخاباتی باشکوه در استان البرز ایفا کنند.
عیسی فرهادی با 22 نفر از مردم استان دیدار و گفتگو کرد
عیسی فرهادی استاندار البرز با شهروندان کرجی و سایر شهرستانها ملاقات نمودند در این ملاقات 22 نفر از شهروندان از نزدیک با استاندار گفتگو کردند در این دیدار صمیمانه استاندار البرز در جریان مسائل و مشکلات این عزیزان قرار گرفته و دستوراتی را جهت تسهیل کار آنان صادر نمودند.
هیئت بازرسی انتخابات شهرستان طالقان آمادگی این هیئت را برای دریافت گزارش های مردمی اعلام کرد
محسن شهیدی با بیان این مطلب که مردم میتوانند تخلفات انتخاباتی را اطلاع رسانی نمایند، گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلفات انتخاباتی در حوزه انتخابیه شهرستان طالقان مراتب در اسرع وقت رصد و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات انتخاباتی آن را به هیئت بازرسی این حوزه انتخابیه با شماره تلفن 09125463126 و دورنگار02624726056 گزارش کنند.
رئیس هیئت بازرسی انتخابات حوزه فرعی انتخابیه شهرستان طالقان در پایان تأکید کرد: بر اساس تبصره ماده 25 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به غیر از وزارت کشور و شورای نگهبان،هیچ اداره و یا دستگاه دیگری حق دخالت در اجرای قانون انتخابات یا نظارت بر آن را ندارد.
نظر شما