پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۳:۰۴

فرهادی:

فضای انتخابات بر اساس بحث عدالت محوری و عدالت ورزی باشد

فضای انتخابات بر اساس بحث عدالت محوری و عدالت ورزی باشد

کرج - خبرگزاری مهر: تاکید معاون سیاسی امنیتی استاندار البرز بر رعایت عدالت محوری و عدالت ورزی در انتخابات، دیدار مردمی استاندار و رسیدگی به شکایات مردمی در طالقان اخبار کوناه البرز است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر رجبی گفت: بحث انتخابات و سلامت آن و برگزاری یک انتخابات پرشور باحضور گسترده آحاد جامعه و هم استانی های عزیز در راس اولویت های کمیته اطلاع رسانی قرار دارد. و تمام سعی ما برای بر گزاری با شکوه اولین انتخابات در استان نو پای البرز برای فرستادن 3 نماینده به مجلس شورای اسلامی از این استان خواهد بود.

وی افزود: قرار است تا از تمامی توان و ظرفیت های استان و کمیته اطلاع رسانی در چهار چوب قانونی استفاده شود و از کارگزاران مطمئن، کار بلد و آشنا که واقعا بی طرفانه در میدان عمل ظاهر می شوند در بحث نظارت و در بازرسی استفاده خواهد شد.

رجبی در ادامه کاندیداها را به سه دسته تائید صلاحیت شده، رد صلاحیت شده  وعدم صلاحیت شده تقسیم کرد و گفت: نامزدهایی که شکایت دارند همچون مراحل قبلی تا تاریخ  پنجم اسفندماه حق دارند تا شکایت خود را برای بررسی و رسیدگی به پرونده هایشان به هیئت های اجرایی تحویل دهند تا مورد بررسی مجددقرار  گیرند.

رجبی عنوان کرد: روابط عمومی ها، اصحاب رسانه و مطبوعات می توان  بیشترین تاثیر را در برگزاری انتخاباتی باشکوه در استان البرز ایفا کنند.

عیسی فرهادی با 22 نفر از مردم استان دیدار و گفتگو کرد

عیسی  فرهادی استاندار البرز با شهروندان کرجی و سایر شهرستانها ملاقات نمودند در این ملاقات 22 نفر از شهروندان از نزدیک با استاندار گفتگو کردند در این دیدار صمیمانه استاندار البرز در جریان مسائل و مشکلات این عزیزان قرار گرفته و دستوراتی را جهت تسهیل کار آنان صادر نمودند.

هیئت بازرسی انتخابات شهرستان طالقان آمادگی این هیئت را برای دریافت گزارش های مردمی اعلام کرد

محسن شهیدی با بیان این مطلب که مردم می‌توانند تخلفات  انتخاباتی را اطلاع رسانی نمایند، گفت: در صورت مشاهده  هرگونه تخلفات انتخاباتی در حوزه انتخابیه شهرستان طالقان مراتب در اسرع وقت رصد و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 وی ادامه داد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات انتخاباتی آن را به هیئت بازرسی این حوزه انتخابیه با شماره تلفن 09125463126 و دورنگار02624726056  گزارش کنند.

رئیس هیئت بازرسی انتخابات حوزه فرعی انتخابیه شهرستان طالقان در پایان  تأکید کرد: بر اساس تبصره ماده 25 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی به غیر از وزارت کشور و شورای نگهبان،هیچ  اداره و یا دستگاه دیگری حق دخالت در اجرای قانون انتخابات یا نظارت بر آن را ندارد.

کد خبر 1517635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha