پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۵۵

بارندگی شدید در مازندران/ بارش برف در ارتفاعات

بارندگی شدید در مازندران/ بارش برف در ارتفاعات

ساری - خبرگزاری مهر: اداره کل مدیریت بحران استانداری مازندران از وقوع بارندگی شدید در نقاط مختلف استان و بارش برف در ارتفاعات طی هفته آینده هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با عنایت به پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مازندران، با شکل گیری تدریجی جریانات سرد و مرطوب شمالی سطح زمین بر روی سواحل جنوبی دریای خزر از اواخر شنبه هشتم بهمن ماه جاری، پیش بینی می شود بارندگی، وزش باد و کاهش دما به تدریج در استان شروع و شنبه شب و روز یکشنبه تشدید خواهد شد. بارش در ارتفاعات به صورت برف خواهد بود.

در این اطلاعیه تاکید شده است: بارشها کم و بیش در روز دوشنبه ادامه خواهد داشت و در این مدت احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و اختلال در تردد وسایل نقلیه دور از انتظار نخواهد بود.

این ستاد به کلیه شهروندان توصیه کرد: درهنگام تردد درمحورهای مواصلاتی اصلی و فرعی استان بخصوص درشب و درهنگام  بارندگی های شدید با رعایت نکات ایمنی و توقف در مکان مناسب و امن و کسب اطلاعات از مسیر طی طریق کند.

این ستاد از شهروندان خواست از اقامت و تردد در بستر و حریم رودخانه ها، مسیل ها و نقاط سیل گیر در هنگام بارندگی های شدید و رگباری خودداری کنند.
 
ساکنان بومی حاشیه رودخانه ها و مسیل ها و نقاط سیل گیر در هنگام بارندگی های شدید و رگباری با رعایت نکات ایمنی در مکان مناسب و ایمن پناه گیری کنند.
 
به کلیه نیروهای امدادی و خدماتی توصیه می شود آمادگی لازم جهت هرگونه عملیات امداد و نجات و خدمات رسانی  نظیر گذشته به خصوص در راههای ارتباطی اصلی و فرعی را داشته باشند.
کد خبر 1517676

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha