پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۰۸

تقدسی در گفتگو با مهر:

هدف اروپا از تحریم نفت ایجاد آشوب در انتخابات است

هدف اروپا از تحریم نفت ایجاد آشوب در انتخابات است

قم - خبرگزاری مهر: مدیر فرهنگی دانشگاه باقرالعلوم (ع) هدف اروپا را از تحریم نفت ایجاد آشوب در انتخابات عنوان کرد.

خسرو تقدسی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به هدف اروپا در ایجاد آشوب در انتخابات بیان کرد: ایران از آغاز انقلاب تاکنون با تحریم‌های بسیاری روبرو بوده است که سخت‌ترین این تحریم‌ها مربوط به زمان جنگ است.

وی گفت: اروپا تنها ۱۸ در صد از نفت ایران را خریداری می‌کرد که این مقدار را می‌توان با فروش به کشورهای دیگر جبران کرد.

وی ادامه داد: دولت می‌تواند با واسطه‌گری و تشویق دیگر کشور‌ها به خرید نفت از ایران با این تحریم مقابله کند.

دولت برای مقابله با تحریم نیازمند برنامه‌های درازمدت است

مسئول دفترهماهنگی های بین الملل دانشگاه باقرالعلوم با اشاره به اینکه دولتمردان باید برنامه‌های درازمدتی نیز برای مقابله با تحریم‌ها داشته باشند افزود: دولت با توجه کردن به ساختار اقتصادی خود می‌تواند مشکلات ناشی از تحریم را به شکلی مطلوب حل کند.

وی بیان کرد: تحریم کمکی است تا مسئولان بتوانند بدون کمک از کشور‌های دیگر مشکلات خود را در داخل کشور حل کنند.

وی در پایان با اشاره به اینکه تحریم نفت ایران موجب گران‌تر شدن قیمت نفت می‌شود افزود: این تحریم تنها به اروپا به عنوان وارد کننده نفت خسارت وارد می‌کند.

کد خبر 1517677

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha