۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۵:۱۰

موسوی اعظم:

زیان تحریم نفت متوجه کشورهای تحریم کننده است

زیان تحریم نفت متوجه کشورهای تحریم کننده است

یاسوج - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت یاسوج گفت: تحریم های نفتی همچون گذشته بی نتیجه خواهد بود و زیان آن متوجه کشورهای تحریم کننده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید علی صالح موسوی اعظم در خطبه های این هفته نماز جمعه یاسوج افزود: استکبار جهانی از ابتدای انقلاب تاکنون به طرق مختلف سعی در ضربه زدن به این نظام مقدس بوده اند اما هیچگاه به مقاصد شوم خود نرسیدند.

وی بیان کرد: در طول سی سال گذشته تحریم های مختلف نه تنها کشورمان را با مشکل مواجه نکرده بلکه باعث توانمندی آن در زمینه های مختلف شده است.

موسوی اعظم تحریم نفتی ایران را ناشی از ضعف دشمنان عنوان کرد و اظهار داشت: آنان در این قضیه بازنده اصلی خواهند بود و مردم ایران بازهم چون همیشه از این عرصه سربلند بیرون می آیند.

وی تصریح کرد: روحیه خودباوری ملت ایران موجب شده، هر محدودیتی را به فرصت تبدیل کرده و بسیاری از تکنولوژی های روز جهانی را به صورت بومی و متکی به توان داخلی تولید کنند.

خطیب موقت جمعه یاسوج تصریح کرد: مردم ولایت مدار ایران اسلامی با حضور گسترده خود در صحنه های دفاع از نظام به خصوص انتخابات آینده بازهم استکبار جهانی به خصوص آمریکای جنایتکار را ناکام خواهند گذاشت.

وی همچنین وهابیت را دشمن مسلمانان عنوان کرد و گفت: در قضیه تحریم نفتی نیز وهابیت هم نوا با جریان استکباری حاکم در جهان قصد دارد که با اسلام و مسلمانان مقابله کند که یاوه‌گویی آنها در ارتباط با جایگزین کردن نفت عربستان به جای ایران از همین دست دشمنی‌ها با اسلام و مسلمین است.

موسوی اعظم با اشاره به موج بیداری اسلامی در کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا گفت: ترس آمریکا و اروپا از انقلاب اسلامی ایران به دلیل گسترش روزافزون آن در اقصی نقاط جهان به طور چشمگیری افزایش یافته است و براین اساس سعی در ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند.

امام جمعه موقت یاسوج همچنین با اشاره به هفته وقف، موقوفات را یکی از بسترهای مهم رشد اقتصادی جامعه عنوان کرد و افزود: باید برای افزایش کارآیی این فرهنگ در بین مردم و جامعه تلاش بیشتری شود.

وی بیان کرد: وقف ارتباط تنگاتنگی با مصالح عمومی جامعه دارد و به خصوص در جوامعی که اختلاف طبقاتی در آن زیاد باشد به ‌وسیله وقف، ثروتمند به فقیر می‌اندیشد و خیلی از نیازمندیهای عمومی از این راه برطرف می شود.

 

کد مطلب 1518230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha