به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی در خطبه های نماز جمعه این هفته، به گرانی موجود در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: برخی کاستیها و نواقص سبب گرانی شده است و شیب افزایش قیمتها بسیار غیرقابل کنترل شده است.
نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین خطاب به دولتمردان تأکید کرد: دولت از خود نام نیک باقی بگذارد و عدالت را فراموش نکند.
وی در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه افزود: خداوند با ارسال رسل و انزال کتب و بعثت انبیاء الهی، حجت را بر مردم تمام کرده و به همین دلیل است که زندگی دنیوی جانداران عالم، موقتی است.
امام جمعه ورامین تصریح کرد: هرکس اجل معینی دارد و سپس از این دنیا به عالم برزخ منتقل می شود تا روزی فرا رسد که همه از قبرها برخیزند و برای حساب و کتاب مهیا شوند؛ طبق تعالیم قرآن در آن روز هرکس برای حسابرسی خود کافیست؛ پس مراقب باشیم که دنیا موقتی است.
پیامبر اکرم(ص) بزرگترین خدمت را به کل بشریت کردند
وی در خطبه دوم با تبریک پیشاپیش ولادت ربیع المولود و با سعادت خاتم الانبیا(ص) و فرزند آن حضرت، ششمین امام شیعیان امام صادق(ع) افزود: پیامبر اکرم(ص) بزرگترین خدمت را به مردم حجاز و در مجموع کل بشریت کردند و امروز بیش از یک میلیارد و چند صد میلیون مسلمان در جهان مسلمان هستند و لا اله الا الله بر زبان می آورند.
با سابقه ترین امام جمعه کشور سپس به در پیش رو بودن دهه مبارک فجر و ورود امام راحل به ایران، پس از حدود یک دهه اشاره کرده و گفت: یاد آن روزها به خیر، حال و هوای انقلاب در این روزها بسیار لذت بخش است، تا امروز بیش از سه دهه از عمر پر برکت این نظام می گذرد و امروز تمام مردم جهان به خصوص مسلمانان عالم از برکت این انقلاب متنعم شده اند.
وی ادامه داد: حرکتهای موجود در برخی کشورهای اسلامی که بعضا به بار نشسته است، به اقرار خود آنها از آثار و برکات جمهوری اسلامی و قیام مسلمانان ایران است.
امروز به برکت انقلاب اسلامی ایران، ریشه استکبار جهانی از کشورهای اسلامی برچیده می شود
آیت الله محمودی گلپایگانی تصریح کرد: مردم ایران به رهبری حضرت امام(ره) قیام علیه حکومت مستبد و وابسته را به جهانیان آموختند و امروز به برکت همین انقلاب، ریشه استکبار جهانی از کشورهای اسلامی برچیده می شود و بدانید این روز خواهد آمد، این وعده الهی است که حق ماندنی است و باطل رفتنی، بدانید وعده های حق تحقق می یابد.
وی افزود: خدا خواست این انقلاب پیروز شود و همان خدایی که ابراهیم را در آتش حفظ کرد، می خواهد انقلاب حفظ شود، اگر لکه های ابر سیاه توانستند چهره زیبا و منور خورشید را بپوشانند، دشمنان نیز می توانند در مقابل انقلاب اسلامی قرار گیرند.
مبادا برخی موارد مانند انتخابات باعث ایجاد دشمنی و عدم اتحاد شود
امام جمعه ورامین در ادامه، وحدت را اصلی ترین عامل پیروزی و ماندگاری انقلاب اسلامی دانسته و عنوان کرد: اتحاد از مهمترین عوامل پیشرفت انسان است، مبادا برخی موارد مانند انتخابات باعث شود دشمنی و عداوت ایجاد شده و عدم اتحاد شکل بگیرد.
وی اضافه کرد: همه باید مانند ید واحده متحد شده و متفرق نشوند، مقامات دنیوی گذرا هستند، به خاطر دنیا نباید به انقلاب اسلامی ضربه زده شده و تفرقه افکنده شود.
آیت الله محمودی تأکید کرد: غیبت گناه بزرگی است، خداوند به غیبت وعده آتش می دهد؛ تهمت نیز همین طور است، در بین مردم نباید ایجاد بدبینی شود و دیگران تخریب شوند.
نظر شما