پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ بهمن ۱۳۹۰، ۱۹:۲۴

گلناری در گفتگو با مهر:

چهار تن مواد غذایی فاسد در قزوین کشف و ضبط شد

چهار تن مواد غذایی فاسد در قزوین کشف و ضبط شد

قزوین - خبرگزاری مهر: کارشناس مسئول بهداشت محیط زیست مرکز بهداشت شهید بلندیان گفت: چهار تن مواد غذایی تاریخ گذشته، فاسد و غیر بهداشتی در قزوین کشف و ضبط شد.

محمد گلناری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیش از چهار تن مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی از سطح بازار قزوین توسط ماموران بهداشت محیط استان جمع آوری و ضبط شد.
 
کارشناس مسئول بهداشت محیط زیست مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین گفت: بیش از یک هزار واحد صنفی در کار توزیع مواد غذایی و بهدشاتی در استان فعالیت می کنند که در بازرسی ماموران بهداشت از این اماکن تاکنون چهار وانت بار مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد کشف و منهدم شده است.
 
وی افزود: مواد لبنی، انواع کیک، کلوچه، بیسکویت، پفک و چیپس فاسد، مواد غذایی، ماکارونی فله ای که در بازارهای روز عرضه می شد، نمک های صنعتی که به مصرف انسانی می رسید و اسید سیتریک که به عنوان ترش کننده در آجیل ها فرآوری شده و استفاده می شد و برخی مواد غذایی خارجی در بازرسی ماموران جمع آوری شده است.
 
گلناری گفت: مواد غذایی خارجی کشف شده بدون مجوز وارد کشور شده و با اینکه تاریخ مصرف آنها سپری شده است به مردم عرضه می شد که سلامت مردم را به خطر می اندازد.
 
وی از شهروندان خواست در موقع خرید مواد غذایی و فاسد شدنی حتما به تاریخ مصرف آن توجه کرده و از خرید کالای خارجی بدون مجوز که در مراکز غیرمعتبر عرضه می شود خودداری کنند.
 
کارشناس مسئول بهداشت محیط زیست مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین تصریح کرد: بازرسان این مرکز به طور مستمر نسبت به بازرسی از صنوف عرضه کننده مواد غذایی اقدام می کنند اما از شهروندان نیز انتظار داریم در صورت مشاهده مواد غذایی فاسد ضمن خودداری از مصرف موارد را به مرکز بهداشت شهید بلندیان قزوین اطلاع دهند.
 
وی گفت: مواد غذایی فاسد جمع آوری شده با انتقال به مرکز جمع آوری زباله شهر قزوین منهدم شده است.
کد خبر 1518370

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha