به گزارش خبرگزاری مهر، "هنگامه سربلندی" در قالب یک مجله رادیویی و با نگاهی به موضوعات حوزه سیاست، فرهنگ و هنر، آیتمهایی متنوع و جذاب را تهیه کرده است که از این بین میتوان به "فصل وصل" اشاره کرد. این برنامه همچنین در آیتمی دیگر با رصد دستاوردهای انقلاب اسلامی، به واکاوی حوزههای متاثر از برکات این انقلاب میپردازد.
"نوای انقلاب" و "ستون انقلاب" از دیگر بخشهای این برنامه است که به ترتیب به نقل خاطرات افرادی تاثیر گذار در جریان انقلاب همچون زهرا مصطفوی و صادق طباطبایی و بازخوانی سرمقاله مطبوعات سال 57 مثل کیهان و اطلاعات اختصاص دارد.
این برنامه به سردبیری محمدرضا نظری، تهیه کنندگی فرهاد دهنوی و اجرای منصوره صامتی هر روز از ساعت 16 تا 17:30 و به صورت زنده روی موج اف.ام، ردیف 103.5 مگاهرتز روی آنتن میرود.
گفتگو با سامان سالور در "اینجا شب نیست"
- سامان سالور با حضور در برنامه "اینجا شب نیست" با اجرای فرزاد حسنی در ارتباط با فیلم "آمین خواهیم گفت" گفت: دو روز پیش توانستیم این فیلم را بر روی پرده ببینیم و خوشبختانه جزء 32 فیلم برتر قرار گرفت. خوشحالم که اهالی سینما و افرادی که تاکنون فیلم را دیدهاند از آن رضایت کافی داشتهاند گرچه فیلم هنوز بر روی پرده سینماها قرار نگرفته است ولی از طرف افرادی که فیلم را به طور خصوصی دیدهاند بازخورد بسیار خوبی داشتهام و خوشبختانه موج مثبتی را دریافت کردهام امیدوارم که بعد از اکران در جشن سینمای ایران هم توسط مخاطبین با هوش سینمای ایران هم مورد قبول قرار گیرد.
سالور از راه اندازی سایت برای این فیلم خبر داد و افزود: سایت فیلم با نشانی www.aminkhahimgoft.ir از فردا به طور رسمی آغاز به کار خواهد کرد و آنچه که در این مورد جالب است گفته شود این است که در دو روزی که سایت به طور آزمایشی راه اندازی شده بود حدود 12 هزار بادید را داشته است که این نشان میدهد مخاطبین جدی سینمای ایران هم پیگیر این فیلم هستند.
پخش نمایش رادیویی "پیام"
- نمایشنامه "پیام" به مناسبت دهه مبارکه فجر از رادیو ترکی استانبولی معاونت برون مرزی پخش میشود. این نمایشنامه مبارزه و ایثارگری مجاهدان اسلام در برابر شکنجه ساواک را روایت میکند. نمایشنامه رادیویی "پیام " به مدت 30 دقیقه از 12 الی 22بهمن از رادیو ترکی استانبولی روی آنتن میرود.
سلیمان زارع تهیه کننده و سردبیر، رسول علیپور کارگردان، ماهر خامنه راوی و گلسا پرویزی در نقش دانشجوی فارغ التحصیل از فرانسه در زمان تبعید امام خمینی (ره ) در فرانسه و لیلا بندی و مسعود کتانی در نقش زندانی سیاسی، میثم فری ور، محمد بختیاری در نقش زندانی ساواکی، محمد نقی مصباحی در نقش ساواکی، فرشاد نصیری بادرانی در نقش زندانی سیاسی مبارز و رباب تقی زاده در نقش همسر ساواکی از عوامل نمایشنامه رادیویی "پیام" هستند.
پوشش فیلم فجر با "پرده نقرهای"
- "پرده نقرهای" از جمله برنامههای اختصاصی رادیو گفتگو در ایام بهمن و مختص جشنواره فیلم فجر است که به صورت زنده از محل برگزاری جشنواره سیام پخش میشود. این برنامه با بخشها و آیتمهای گوناگون مخاطبان رادیو گفتگو را از کم و کیف فیلمهای راه یافته به جشنواره امسال و نیز حواشی پیرامون این فستیوال بین المللی آگاه میکند.
این برنامه در قالب هفت پرده، با نگاهی به فیلمهای اکران شده در هر روز با عوامل آن گپ و گفتی خواهد داشت و در بخشهای دیگر نیز به نقد کارشناسی، عملکرد فیلم اولیها، گزارشهای مردمی، بهترین آثار در دورههای پیشین جشنواره و... میپردازد. "پرده نقره ای" به سردبیری محمد جواد طالبی، تهیه کنندگی فرهاد دهنوی و اجرای منصوره صامتی آماده پخش میشود. این برنامه در طول ایام جشنواره فیلم فجر و از ساعت 19 روی موج اف.ام، ردیف 103.5 مگاهرتز روی آنتن میرود.
جزئیات جشنواره داخلی رادیو ایران
- ابراهیم صابرینژاد دبیر جشنواره داخلی رادیو ایران گفت: به طور مشخص در بخش بین الملل 16 اثر ، بخش داخلی 12 اثر و افزون بر 20 اثر در قسمت رویش، به جشنواره بین المللی دوازدهم ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه "رادیو ایران" در طول بیش از هفتاد سال فعالیت رسانهای، با بهره گیری از برنامه سازان اندیشمند، هنرمند و مجرب، همیشه خالق آثاری جذاب، شنیدنی و اثربخش بوده است، برنامههایی که پس از گذر سالها همواره بخشی از خاطرات شیرین هموطنان فرهیخته ایرانی را شکل داده است، ادامه داد: امسال هم برنامه سازان خوشفکر رادیو ایران علاوه بر انجام فعالیتهای گسترده و مؤثر خود در لحظه لحظه روزها، شبها ، هفتهها و ماههای گذشته، به ویژه در مناسبتهایی چون سالروز ارتحال ملکوتی پیامبر گرامی اسلام (ص) و سالروز شهادت سبت اکبرشان حضرت امام حسن مجتبی (ع) و همینطور سالروز شهادت حضرت ثامن الائمه امام رضا (ع) و یا روزهای شاد نوروز باستانی ، خجسته سالروز ولادت مولای متقیان امام علی (ع) و دیگر مناسبتهای فرخندهای که پشت سر گذاشته و یا در پیش رو داریم ، تدارک مناسبی برای دوازدهمین جشنواره بین المللی صدا داشتهاند.
- پروانه طهماسبی، سردبیر برنامه "آن روزها" گفت: برنامه زنده صبحگاهی "آن روزها" با رویکرد تفریحی و اطلاع رسانی از ساعت 9 تا 11 به موضوع گرامیداشت دهه فجر اختصاص یافته است. این برنامه از 12 تا 22 بهمن با آیتم محلههای شهر تهران که مرکز فعالیتهای انقلاب اسلامی است با اجرای حسن بیگی پخش میشود. از دیگر آیتمهای این برنامه چهرههای بد تاریخ معاصر و چهرههای خوب یاران انقلاب و آیتم خاطره سازی که به شعارهای انقلابی ختم میشود.
"آن روزها " به تهیه کنندگی حسن تبار و گویندگی آوید بزرگی از شبکه رادیویی تهران موج اف.ام ردیف 94 یا موج ای.ام ردیف1332 قابل دسترسی است.
ویژه برنامههای فجر رادیو ورزش
- شبکه رادیویی ورزش با نزدیک شدن به سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از دوازدهم بهمن ماه ویژه برنامههای این مناسبت گرامی و تاریخی را تقدیم علاقمندان خواهد کرد.
گروه ورزش و فرهنگ رادیو ورزش چهارعنوان برنامه با نامهای "یاد ایام" که اختصاص به روزشمار پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین مصاحبه با چهرههای بنام ورزش ایران در خصوص خاطرات آنان از ایام پیروزی انقلاب اسلامی خواهد داشت .این برنامه هر روز ساعت 13:45 روی آنتن میرود.
برنامه" لحظههای ماندگار" بیان کننده لحظات افتخار آمیز و بیادماندنی ورزش ایران پس از انقلاب اسلامی است. این برنامه هر شب ساعت 19:30 تقدیم شنوندگان گرامی خواهد شد. ویژه برنامه " ورزش و انقلاب " با تهیه کنندگی سید مسعود نجات، سردبیری سید حسین معتمد هاشمی و گویندگی و کارشناسی محمدرضا منصوریان این موضوع را در گفتگو با آقایان عبدالحمید احمدی رییس انجمن صنفی روزنامه نگاران ورزشی و آقای غلامحسین شعبانی مدیر مسئول هفته نامه دنیای ورزش از ساعت 14:30 تا 15 به بحث و بررسی خواهد گذاشت.
" ورزش و ارزش" به تبیین اندیشههای راهبردی امام راحل(ره ) و مقام معظم رهبری در حوزه ورزش ایران میپردازد. این برنامه در روزهای دهم و یازدهم اختصاص به اندیشههای راهگشا و نجات بخش امام خمینی(ره) در حوزه ورزش ایران خواهد پرداخت. برنامه ورزش و ارزش ساعت 19.45 تا 20 در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی تقدیم علاقمندان خواهد شد.
ویژه برنامههای فجر رادیو تهران
- محمد جهانی، مدیر شبکه رادیویی تهران از پخش ویژه برنامههای دهه فجر از 12 تا 22 بهمن خبر داد و افزود: برنامه صبحگاهی " صبح تهران " از ساعت 7 تا 9 با آیتمهای متنوع به اطلاع رسانی برنامههای دهه فجر میپردازد. برنامه زنده صبحگاهی "آن روزها" با رویکرد تفریحی و اطلاع رسانی از ساعت 9 تا 11 به موضوع گرامیداشت دهه فجر اختصاص یافته است.
وی همچنین از پخش ترانههای درخواستی ویژه دهه فجر خبر داد و گفت: در برنامه "آوای انقلاب" از ساعت 12:30 تا 13:30 ترانههای درخواستی مخاطبان پخش خواهد شد. شنوندههای شبکه رادیویی تهران میتوانند برای پخش ترانههای درخواستی دهه فجر با شماره تلفن 33916985 یا ارسال پیام کوتاه به 30000955 با رادیو تهران در ارتباط باشند.
اظهار نظر گویندگان درباره جشنواره جوانه
- آرزو جعفرپور بازیگر سینما و تلویزیون در ارتباط با تاثیر جشنواره جوانه گفت: رادیو به خاطر جذابیتی که دارد همواره دارای جذابیتهایی هست که هر فردی دوست دارد یک بار حضور در آن را تجربه کند اما شاید به دلیل محدودیتهایی که وجود دارد این امکان برای خیلی ازافراد وجود نداشته باشد اما واضح است که این جشنواره میتواند فرصتی برای افراد علاقمند باشد تا کار در این ژانر خاص را تجربه کنند.
وی افزود: جوانه فرصتی برای برآورده شدن آرزویی است که خیلیها آن را در دل دارند. به نوعی میتوان گفت در این جشنواره استعدادها به خوبی کشف میشوند. یک ذوق خوب، قدرت بیان خوب، قدرت مدیریت مناسب یا نویسندگی خوب میتواند در یک کار تیمی خود همه این استعدادها خود را به بهترین شکل نشان دهد. به نوعی انتخاب شدن در جشنواره جوانه منتخب شدن بین افراد برگزیده است. لذا دست مدیران هم برای انتخاب بازاست.
وی در پایان گفت: نسل جوان بسیار میتواند موفق کار کند چرا که آنقدر در زمینه موضوعات مختلف مطالعه دارند که گاهی همپای یک کارشناس برای یک برنامه اظهار نظر میکنند. این نشان از توفیق این نسل در زمینههای مختلف دارد. به نظر من جشنواره تلنگر خوبی است برای افرادی که کار در رادیو برای آنها عادی شده است.
جشنواره جوانه دانشگاه است
- فریدون محرابی در ارتباط با تاثیر جشنواره جوانه گفت: من از استراتژی برگزاری این جشنواره اطلاع زیادی ندارم اما آنچه واضح است این است که اگر هر کسی میخواهد جذب بخش هنری رادیو شود باید یک سری آموزشها را ببیند و این آموزش هم در طول زمان میتواند انتقال پیدا کند و توسط اساتید بسیار خوبی که در رادیو هستند این امر میتواند صورت بگیرد.
وی افزود: نفس برگزاری جشنواره خوب است و از بابت کشف استعدادهای برتر به مسئولین رادیو تبریک و خسته نباشید میگویم. اما معتقد هستم کار اصلی بعد از جشنواره شروع میشود و این افراد پس از اینکه در جشنواره برگزیده شدند به عبارتی پس از کشف آنها توسط رادیو باید دورههای کامل آموزشی را طی کنند و در حقیقت رادیو میتواند مانند یک دانشگاه برای این افراد باشد.
محرابی تصریح کرد: افرادی که دست اندرکار برگزاری جشنواره هستند افرادی هستند که تبحر، تجربه و سواد کافی و کامل برای این کار (تشخیص افراد با استعداد از بین شرکت کنندگان) رادارند. اما آیا همه کسانی که در حال حاضر گویندگی میکنند موفق هستند؟؟ به نظر من این نقطه ضعفی برای ماست که همیشه بهترین ها را به کار نمیگیریم کارهای هنری اغماض بردار نیست و بهترینها را میطلبد چرا که دنیای هنر بیکران و نامحدود است و دل دادن به این بیکرانه باعث میشود انسان برای رسیدن به اهدافش خیلی تلاش کند، خیلی.
لزوم بیان نگاه و زبان نو
- امین نبی الهی در ارتباط با تاثیر جشنواره جوانه گفت: رادیو و به خصوص رادیو جوان به نیروهایی که توانایی کار دارند و نیروهای جدید همواره نیازمند است لذا اگر کسی فکر میکند حرفی برای گفتن دارد بهتر است از این فرصتی که به دست آمده است بهترین استفاده را ببرد. نگاه جدید و خلاق به موضوعات یکی از محاسن این جشنواره به شمار میآید. شاید نیرویی که جدید میآید تجربه کافی نداشته باشد ولی به آرامی میتواند با این فضا آشنا شود و با شناخت درست رسانهای که میخواهد در آن کار کند زبان و نگاه جدید خود را بیان کند.
وی در ارتباط با تاثیر رادیو در اجرای تلویزیونی گفت: تلفیق تجربههای تئاتر، رادیو و تلویزیون به واقع برای بهتر شدن کار مفید است. ولی اگر کسی سابقهای در رادیو دارد بهتر است از آن سابقه استفاده شود و این دید وجود نداشته باشد که فرد دوباره خودش را برای رادیو اثبات کند.
جوانان جذب شده ساماندهی شوند
- علیرضا جاویدنیا در ارتباط با تاثیر جشنواره جوانه گفت: من همیشه گفته ما باید مرکزی برای جذب نیروهای مستعد و جوان در ژانرهای مختلف باشیم خواه در حوزه نویسندگی، خواه بازیگری یا کاریکارتور یا هر حوزه دیگری. من فکر میکنم نیروهای جدید باید وارد شوند. اما کاری که ما باید انجام دهیم این است که باید این افراد را ساماندهی کنیم.
وی افزود: ساماندهی و پذیرش این افراد یکی از مهمترین نکاتی است که رادیو باید مد نظر داشته باشیم به نظر من در اینگونه
جشنوارهها کار داوری بسیار ویژهتر باید انجام بگیرد و حتی افراد شرکت کننده به جای اینکه با اسم معرفی شوند با کد و شماره آثارشان مورد بررسی قرار بگیرد و داوران هم باید افراد متخصص و اهل فنی باشند تا یک سری افراد صالح و سالم جذب شوند.
جاویدنیا تصریح کرد: افراد قدیمی تا یک حدی میتوانند در رادیو باشند و به نظر من باید افراد با تجربه به جوانترها کمک کنند و تجربیات خود را در اختیار آنها قرار دهند تا جوانها کارشان را به بهترین نحو انجام دهند. من همواره موافق ورود نیروهای جوان و تازه کار به عرصه هستم. البته جوانه حسن دیگری را هم میتواند برای جوانان داشته باشد و آن این است که وقتی این افراد بخواهند خودشان وارد عرصه شوند و برنامهای را بسازند متوجه م شوند که باید اندوخته هنر و دستمایهای داشته باشند و
به عبارتی با دست پر باید وارد عرصه شوند و حرفی را برای گفتن داشته باشند تا بتوانند موفق شوند.
نظر شما