به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیشن پاکستان، پاکستان روز گذشته اعلام کرد که تحریمها علیه ایران تاثیری بر پروژه خط لوله گاز ایران به پاکستان ندارد، این تحریمها صنعت نفت ایران را هدف قرار داده نه گاز و این پروژه فراتر از قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد است.
"عبدالباسط" سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در یک کنفرانس خبری در اسلام باد گفت : هیچ تغییری در سیاست پاکستان در قبال ایران ایجاد نشده است و برای تکمیل این پروژه تا سال 2014 تلاش می کنیم.
وی در ادامه از سفر "حنا ربانی" وزیر امور خارجه پاکستان به افغانستان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: پاکستان همواره برای ایجاد صلح و ثبات در افغانستان تلاش کرده و به همکاریهای خود در این زمینه ادامه می دهیم.
از ابتدای سال 2012 قرار است که ایران صادرات گاز به پاکستان را از طریق خط لوله صلح آغاز کند و از همین رو اسلام آباد اقدامات خود را برای آماده کردن مقدمات این کار افزایش داده است.
پاکستان نیاز فراوانی به گاز و برق دارد و از همین رو علاوه بر دریافت گاز از ایران در تلاش است تا مقدمات واردات برق از کشورهای مختلف را نیز فراهم کند.
در ابتدا قرار بود که خط لوله صلح، گاز ایران را به پاکستان و هند منتقل کند، اما فشارهای آمریکا سبب شد تا دهلی نو از این خط خارج شده و خط لوله صلح میان ایران و پاکستان اجرایی شود.
نظر شما