پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ بهمن ۱۳۹۰، ۱۱:۱۵

ضریح مطهر امامزاده زینب خاتون کهک عطر افشانی و غبار روبی شد

ضریح مطهر امامزاده زینب خاتون کهک عطر افشانی و غبار روبی شد

کهک - خبرگزاری مهر: در چهارمین روز از ماه ربیع الاول ضریح بقعه مبارکه امامزاده زینب خاتون کهک غبار روبی و عطر افشانی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ضریح مطهر بقعه امامزاده زینب خاتون کهک صبح شنبه با حضور امام جمعه، بخشدار، رئیس اداره اوقاف و دیگر مسئولان شهر و بخش کهک به همراه زائران و مجاوران حرم مطهر غبار روبی و عطر افشانی شد.

در این مراسم معنوی شرکت کنندگان پس از خواندن دعای اذن دخول و اجرای آداب زیارت با گشوده شدن درب ضریح، در فضایی آکنده از عطر صلوات تمامی قسمت‌های داخلی مرقد مطهر نظیر کف، سقف و دیواره‌ها را غبارروبی و با گلاب شست‌وشو دادند.

رئیس اداره اوقاف بخش کهک در این مراسم امامزادگان این بخش را به عنوان کانون‌های فرهنگی دانست و گفت: غبارروبی و عطر افشانی امامزادگان اقدامی برای تبدیل این بقاع متبرکه به قطب‌های فرهنگی است.

حجت الاسلام ابوالحسن خسروانی در ادامه بر حفظ و نگهداری این امامزادگان تاکید کرد و افزود: امامزادگان مکانی برای آسایش روحی و روانی مردم و پناهگاهی معنوی برای آن‌ها هستند که باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند.

وی در ادامه اظهارداشت: امامزادگان ظرفیت خوبی دارند که می‌توان با تبدیل آن‌ها به قطب فرهنگی در مقابل جنگ نرم دشمنان مقابله کرد.

رئیس اداره اوقاف بخش کهک وجود امامزادگان را یکی از افتخارات این بخش دانست و عنوان کرد: امامزادگان در هدایت فکری و معنوی مردم به خصوص جوانان اهمیت بسزایی دارند که در همین جهت بایستی بر احیا و آبادانی بیشتر امامزادگان این بخش کوشید.

کد خبر 1518602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha