به گزارش خبرنگار مهر، حسین صادق عابدین عصر شنبه در جلسه شورای اداری استان فارس خطاب به مدیران و فرمانداران استان افزود: مراحل انجام شده در بحث نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان قابل قبول است.
وی ادامه داد: انتخابات امتحان الهی است زیرا امانتداری کار بسیار مشکل و بزرگی است.
استاندار فارس یادآور شد: فعالیتهای انجام شده هئیت اجرایی و نظارت در استان خوب بوده و تلاشهای آنان قابل تقدیر است اما باید توجه داشت که این روند حرکتی مثبت تا پایان انتخابات ادامه داشته باشد.
صادق عابدین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن دهه فجر گفت: بهترین موقعیت برای مدیران استان فراهم شده تا بتوانند فعالیت های صورت گرفته را به مردم اعلام کنند.
وی افزود: 33 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته و در این مدت می توانیم پیشرفتهای فراوانی را در شهرها و روستاهای مختلف کشور شاهد باشیم.
استاندار فارس با بیان اینکه در دهه فجر باید پیشرفتها را بازگو کرد و یادآور شد: اطلاع رسانی مناسب باید در دستور کار مدیران فارس در این ایام باشد و به گونه ای برنامه ریزی کنند که تمامی تلاشها و فعالیتهای صورت گرفته پس از انقلاب به گوش مردم برسد.
صادق عابدین در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه نتیجه سرشماری سال جاری به استان فارس اعلام نشده، تاکید کرد: روند حرکتی در بحث سرشماری سال جاری در این استان مناسب بوده و انتظار ما این است که فارس رتبه اول سرشماری کشور را به خود اختصاص دهد.
مردم در جذب سرمایه گذار کمک کنند
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییر در روند سرمایه گذاری استان فارس، گفت: اگر خواهان توسعه و پیشرفت در استان هستیم باید فضای مناسب جذب سرمایه گذار در استان فراهم شود.
وی تاکید کرد: چنانچه مردم استان همکاری قابل قبولی را داشته باشند به طور حتم در جذب سرمایه گذار نیز موفق خواهیم بود.
صادق عابدین در خصوص مشکلات یکی از سرمایه گذاران استان فارس، گفت: یکی از سرمایه گذارن پس از اینکه پنج سال نتوانسته مجوز سرمایه گذاری در فارس را بگیرد طی چند ساعت مجوز سرمایه گذاری 50 میلیارد تومانی در جزیره کیش گرفت.
نظر شما