پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ بهمن ۱۳۹۰، ۹:۰۱

کاستا:

تیم صنعت نفت به دنبال رده چهارم یا پنجم است

تیم صنعت نفت به دنبال رده چهارم یا پنجم است

اهواز - خبرگزاری مهر: سرمربی پرتغالی صنعت نفت آبادان گفت: دستیابی به جایگاه های نخست جدول رده بندی برای صنعت نفت خیلی سخت است ولی این امکان وجود دارد که بتوانیم رده های چهارم یا پنجم را به دست بیاوریم.

به گزارش خبرنگار مهر، خوزه آلبرتو کاستا شنبه شب در نشست خبری پیش از بازی فولاد و صنعت نفت در اهواز اظهار کرد: مسلما این یک دیدار سخت و حساس بین دو تیم قدرتمند است و امیدوارم بازیکنانم از عهده کنترل هیجانات این بازی برآیند و به پیروزی برسند.

وی افزود: برای من اهمیت بازی در سه امتیاز آن است و تلاشم این است که به بازیکنانم بفهمانم در هر بازی چه در زمین حریف و چه در زمین خودی باید به فکر کسب هر سه امتیاز باشند.

کاستا تصریح کرد: از زمانی که به صنعت نفت آمده ام، دو بازی در آبادان را برده ایم و این موضوع نشان می دهد که برخی چیزها تغییر کرده و تلاش می کنیم در آینده بازیهای بیشتری را در خانه ببریم و در دیدارهای خارج از خانه نیز بهتر از قبل ظاهر شویم.

خوزه آلبرتو کاستا تصریح کرد: تیم ما اکنون به یک ثبات نسبی رسیده و بازیکنان بیشتر با طرز تفکرات من آشنا شده اند و انتظار دارم کم کم به رده های بالای جدول صعود و شور و نشاط را به هواداران تقدیم کنیم.

وی در مورد میزان شناخت خود از فوتبال خوزستان نیز گفت: تا قبل از آمدن به اینجا اطلاعات بسیار کمی از فوتبال خوزستان و آبادان داشتم و آمدنم آنقدر سریع اتفاق افتاد که فرصت چندانی برای مطالعه در این مورد نداشتم اما با تماشای بازیهای لیگ و همچنین تعدادی دی وی دی ، شناخت بیشتری نسبت به گذشته پیدا کرده ام.

سرمربی پرتغالی صنعت نفت آبادان در مورد جایگاه نهایی این تیم در لیگ برتر نیز گفت: قرار گرفتن در جمع سه تیم بالای جدول واقعا سخت است چون فاصله زیادی بین این سه تیم با سایر تیم ها وجود دارد اما امکان قرار گرفتن در رده های چهارم یا پنجم جدول برای ما وجود دارد.

کاستا در مورد ارتباط فعلی خود با کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان و دلیل عدم حضور وی در اهواز برای تماشای دربی خوزستان نیز گفت: درست است که ما مدت زیادی همکار بوده ایم اما فعلا در دو پست متفاوت مشغول به کار هستیم و او طبق برنامه ریزی خود به شهرهای مختلف سفر می کند و در حیطه وظایف من نیست که در این مورد اظهارنظر کنم ضمن اینکه از زمان آمدنم به ایران، تنها یک بار تلفنی با وی صحبت کرده ام و دیگر تماسی با همدیگر نداشته ایم.

بازی دو تیم فولاد خوزستان و صنعت نفت آبادان امروز یکشنبه ساعت 16 در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می شود.
کد خبر 1519434

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha