به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین باقرنژاد ظهر یکشنبه در همایش شهرداران استان تهران که در سالن همایشهای عطر یاس باقرشهر با حضور معاون امور عمرانی استانداری تهران و شهرداران 40 شهر این استان برگزار شد، افزود: مردم مؤمن و انقلابی ایران اسلامی به برکت اسلام تاکنون توانسته اند در شرایط سختی که دشمنان ایجاد کرده اند، سربلند و پیروز باشند.
وی با بیان اینکه کشور اکنون در شرایط خوبی به سر می برد، گفت: تحریمها و تهدیدها در 32 سال انقلاب وجود داشته، ولی ایران اسلامی مسیر رشد و توسعه را با قدرت طی کرده که نمونه بارز آن ورود ایران به باشگاه هسته ای است.
نماینده عالی دولت در شهرستان ری اضافه کرد: اکنون تهدیدها به تحریمها و ترور دانشمندان هسته ای تبدیل شده، ولی ایران اسلامی به برکت خون شهدا در بهترین نقطه عزت و سربلندی قرار دارد و دشمنان نیز با ترور دانشمندان نمی توانند خللی در به دست آوردن دانش هسته ای ایران ایجاد کنند.
وی یادآور شد: مردم ما در این 32 سال گذشته توانستند در تمام عرصه های مختلف حضور چشمگیر داشته و با تمام سختیها و مشقتهایی که در پیش رو دارند هرگز به دشمنان اجازه نخواهند داد، خللی به جمهوری اسلامی وارد کنند.
گفتنی است همایش شهرداران شهرهای استان تهران به صورت ماهانه با هدف برطرف کردن مشکلات، ارائه راهکارها و پیشنهادات و تصویب مصوبات جدید برگزار می شود.
براساس این گزارش، همایش این ماه نیز با توجه به در پیش بودن سی و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در باقرشهر از توابع شهرستان ری برگزار شد.
نظر شما